mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Керамічні ножі: на допомогу господині

Будь-яка гарна господиня мріє про те, щоб її кухня була оснащена гарним та якісним обладнанням, яке стане її помічником у приготуванні смачної їжі. І головний акцент ставиться на інструментах, що використовуються при цьому. Одними з обов'язкових та незамінних помічників на кухні є ножі. Але часто проблема полягає в тому, що багато ножів або не зручні в експлуатації, або дуже швидко затупляються.

Вирішення цієї проблеми – керамічні ножі , які досить зручні у використанні, відповідно, красиві по дизайну та якість їх просто незамінна. У порівнянні з іншими ножами, у них досить гостре лезо, яке не потребує подальшого заточування. Дане лезо виготовлене на основі цирконію, який гарантує гостроту та протистояння корозії. Матеріал не справляє хімічні реакції з харчовими продуктами, для яких він використовується, а отже, не змінює їх смак, харчову цінність та колір.

Ще одна перевага керамічних ножів - це те, що вони не виділяють токсини і гарантовано безпечні для здоров'я.

Досить важливо, що якісним є не лише ріжучий елемент ножів, а й ручка. Вона може бути виготовлена з пластику, каучуку або інших матеріалів, що не ковзають. І це досить зручно. По-перше, руків'я не є важкими, і рука не втомлюється при тривалому використанні ножа. По-друге, з цих матеріалів можна створити широку гаму чудових дизайнів, які відмінно поєднуються з вашим кухонним інтер'єром. І, головне, що в порівнянні з дерев'яними рукоятками, дані матеріали не вбирають різні сторонні кухонні запахи і є дуже практичними.

При правильній експлуатації керамічних ножів вони будуть служити довго і надійно, але слід пам'ятати при цьому кілька речей:

  • уникайте падіння приладу,
  • не розколюйте їм дуже тверді предмети,
  • не мийте їх у посудомийній машині.

Такі ножі - це мрія, яка допоможе вам полегшити вашу працю на кухні і зробити ваші страви смачнішими!

Теги наборы ножей кухонные ножи одиночные ножи керамика


Другие статьи
Матеріали столових приладів
Сервіз для себе чи подарунок: як правильно вибрати?
Покриття ECO-NanoPlex
Потрійне вштамповане-вплавлене дно