mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Посуд Vitesse з анодованого алюмінію

Основний матеріал у посуді Vitesse – нержавіюча сталь марки 18/10. Її поєднання з алюмінієм підвищує теплопровідність цього посуду, тому фахівці постаралися знайти способи звести нанівець багато недоліків примхливого алюмінію. Одне з успішних рішень - анодування алюмінію. Анодування, або електрохімічне оксидування – це нанесення оксидної плівки на поверхню металів та сплавів у розчині електроліту. В результаті природна оксидна плівка, що є вже на поверхні алюмінію, штучно потовщується від 0,2 до 20 мікрон. Вона перешкоджає подальшому окисленню алюмінію. Анодування підвищує твердість виробу та захищає поверхню від корозії. Анодований алюміній має сірий колір.

Посуд з анодованого алюмінію міцніший, менше схильний до деформації, довговічний і має високу теплопровідність. Але анодування не захищає алюміній від контакту внутрішньої поверхні посуду з харчовими продуктами, що мають лужну чи кислотну реакцію. Отже, ця обробка служить лише поліпшенню зовнішнього вигляду алюмінієвого посуду.

Тому внутрішню поверхню такого алюмінієвого посуду покривають багатошаровим антипригарним покриттям, хімічно інертним, гігієнічним і стійким до подряпин. Також анодований алюміній використовують у поєднанні з нержавіючою сталлю - технологія Di-Ply ( читати докладніше про посуд Vitesse Di-Ply ).


    Другие статьи
    Технологія порцеляни
    Секрети вибору гарної турки
    Що таке водневі пляшки для води?
    Який посуд підлягає утилізації?