mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Покриття ECO-NanoPlex

Внутрішнє покриття на основі силікону ECO-NanoPlex не містить PTFE (політетрафторетилен), а значить, при нагріванні до високих температур не виділяє шкідливих для людини хімічних сполук, тому покриття абсолютно екологічне

Двошарова система товщиною до 40 мікрон, що не містить PTFE, наноситься технологією напилення, що створює рівний шар покриття, забезпечуючи Вам легкість приготування найвишуканіших страв. Максимально допустима температура нагрівання посуду з покриттям ECO-NanoPlex -300?С, також у посуді з таким покриттям можна скористатися металевими аксесуарами. Стійке до подряпин та пошкоджень, перше екологічне покриття на силіконовій основі ECO-NanoPlex є абсолютно безпечним для здоров'я.

Зовнішнє антипригарне покриття вишуканого кольору шампанського гарантує бездоганний вигляд посуду та легкий догляд за поверхнею. У серію Champagne входять дві лінійки посуду – із кованого та штампованого алюмінію. Тому предметами серії можна укомплектувати будь-яку кухню, залежно від кулінарних переваг. Шляхетні відтінки шампанського – фірмового кольору серії, підкреслюються ніжним мерехтінням зовнішнього антипригарного покриття, що робить догляд за предметами посуду серії Champagne легким та приємним заняттям.

З кованого алюмінію в серії Champagne робляться три сковороди різного діаметру, ківш, сотейник та каструля. Цей посуд є абсолютною новинкою на ринку посуду в Росії! Посилений кований алюміній – це матеріал, що має дуже високу щільність, а його теплопровідність збільшується на 11%. Приготування страв у такому посуді гарантує чудовий смак та аромат завдяки ефекту томлення. Багато хто з нас пам'ятає чудовий смак страв, приготованих у старих бабусиних чавунних сковородах та каченятах. Такий самий ефект виходить і при приготуванні їжі в посуді з кованого алюмінію серії Champagne від R?ndell. Товщина стінок цього посуду становить 2,5 мм, а товщина дна зі сталевим індукційним диском - 5 мм.

Штампований алюміній використовується при виготовленні сковорідок та сотейників серії Champagne. Цей матеріал відрізняється ґрунтовністю та довговічністю. Товщина алюмінію, що застосовується в серії Champagne, становить 4 мм. Спіральне дно цього посуду забезпечує рівномірне і швидке нагрівання, крім того, воно ідеально підходить для керамічних плит, які вимагають особливо дбайливого поводження.


    Другие статьи
    Потрійне вштамповане-вплавлене дно
    Intelligent knob
    Антипригарне покриття QuanTanium
    Отвори для зливу рідини