mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Потрійне вштамповане-вплавлене дно

Багатошарове дно буває двох видів:

  • капсульованим
    Алюмінієва заготовка вставляється всередину
  • вплавленим
    Алюмінієвий диск вставляється та нагрівається до температури плавлення, відбувається вплавлення капсульованого дна

В обох випадках їжа буде нагріта рівномірно. Однак вплавлене дно матиме більшу теплопровідність, тому страва приготується швидше і ефективніше. Крім цього, вплавлене дно не має внутрішніх повітряних порожнин, які можуть призвести до руйнування та відшаровування дна з часом.

Капсульоване дно Вштамповане- вплавлене дно
Капсулированное дноRondell

Іноді дно роблять двошаровим: знизу припаюється мідний диск, а верхня частина дна складається з нержавіючої сталі або алюмінію. Завдяки самому теплопровідному металу – міді – швидкість нагрівання та розподілу тепла збільшується на 10-15% порівняно з тришаровим дном. Але є неприємний сюрприз: ціна на таку продукцію мінімум в 1,5 рази дорожча за тришаровий (сталь 18/10-алюміній-сталь18/10) посуд через високу вартість міді.


    Другие статьи
    Intelligent knob
    Антипригарне покриття QuanTanium
    Отвори для зливу рідини
    Історія порцеляни