mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Сервіз для себе чи подарунок: як правильно вибрати?

Майстерно сервірований стіл подобається всім без винятку. Серед чудового антуражу у вигляді правильно розставлених столових приладів і серветок їжа виглядає набагато вишуканішою і апетитнішою. Смачна їжа у поєднанні з гарним посудом дарує незмірне задоволення під час званого вечора або спільної вечері.

Художньо виконане сервірування рідко зустрічається на наших повсякденних трапезах, але, чекаючи на гостей, ми дістаємо із засіків найкращі сервізи і накриваємо стіл за всіма правилами оздоблення. Щоправда, вдається гарне сервірування одиницям. Не так легко декорувати стіл, навіть маючи у своєму розпорядженні цінний столовий сервіз. Гарному оформленню столу потрібно вчитися, і підбір гармонійного поєднання кольорів - це старанна, копітка праця.

Мало того, що господині порушують правила поєднань, так вони ще виставляють на стіл невідповідний посуд, іноді з різних сервізів. На покупку нового «посудного гарнітура», в якому є всі необхідні елементи, жінки вирішуються у крайньому випадку перед будь-яким торжеством з великою кількістю гостей. Адже можна естетично їсти і у звичайні дні, сервіруючи стіл гарним посудним набором. Добре, є чудові комплекти, призначені для звичайних днів. Більш дорогі сервізи можна зберегти для бенкетів у важливі для вас і вашої родини дати.

Перш ніж купити сервіз, визначтеся з вибором.

У магазині вам можуть запропонувати широкий асортимент порцелянового посуду. Слід визначитися із призначенням сервізу, щоб на основі цього вибрати відповідний варіант. Для офіційних свят краще придбати класичний фарфоровий набір посуду з позолотою або з прикрасою у вигляді різьблення – виглядає дуже ефектно.

Чаювання передбачає використання чайного сервізу . У нього, як правило, входять чашки , блюдця, чайник, молочник, цукорниця. Необов'язково узгоджувати стиль чайного набору зі стилем основного посуду, який використовується під час трапези. Тут можете проявити фантазію та купити оригінальний чайний сервіз модерністської спрямованості. «Візит» такого неформального комплекту сприятиме розрядженню суворої офіційної обстановки. Однак будьте готові до того, що доведеться оновити оздоблення столу, замінивши практично всі предмети.

Якщо прихід гостей планується на ранок, до місця буде кавовий сервіз , тому що багато хто воліє пити на сніданок каву, а не чай. Вибираючи посудний набір для кави, пам'ятайте, що чашки кави менше за розміром на відміну від чайних ємностей. Подавати чай у таких «малятках» не вдасться. Перегляньте, які складові наповнюють сервіз, чи є в ньому кавник, кавові чашки , блюдця, цукорниця та молочник. Краще придбати повний комплект, щоб не сервірувати стіл різнорідними приладами.

Хочеться сподіватися, що дана інформація не виявиться вам марною. Домоводство – захоплююче заняття, і слушні поради тут дуже доречні. Господарюйте на здоров'я, любі жінки!

Теги столовые сервизы чайные сервизы наборы чайных чашек чайные чашки кофейные чашки наборы кофейных чашек


Другие статьи
Покриття ECO-NanoPlex
Потрійне вштамповане-вплавлене дно
Intelligent knob
Антипригарне покриття QuanTanium