mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що необхідно сучасній господині на кухні для зручності

Для когось готування є улюбленою справою, комусь не подобається чистити, мити і нарізати, а від одного походу в магазин за продуктами вже не хочеться навіть їсти. Однак, щоб кухня стала улюбленим місцем для всієї родини, слід знати, як правильно її облаштувати. Адже тільки приготовлені з любов'ю страви є найсмачнішими.

Для комфортної роботи на кухні знадобиться гарне освітлення, якісний посуд, необхідні інструменти, гарний вибір кухонної техніки, а також чудовий настрій. Головним фактором для зручного приготування на кухні все ж таки є посуд, від якого на пряму залежить якість приготовленої їжі. Останнім часом на ринку посуду з'являються нові й нові дрібниці для кухні, які значно полегшують процес приготування їжі, перетворюючи готування на цікаве заняття.

Переваги кулінарних девайсів

Кулінарне приладдя відіграє важливу роль у процесі приготування їжі. Найпоширенішими кухонними інструментами можна вважати баночки для спецій, пляшечки для соусів, віночки, лопаточки, пензлики, тримачі, рушники і т.д. Серед основних переваг кухонного приладдя слід виділити:

  • значна економія часу;
  • завдяки компактному розміру займають мало місця на кухні;
  • ергономічність;
  • екологічні матеріали;
  • Великий вибір функцій та різновидів;
  • стійка конструкція виробів;
  • можливість придбання аксесуарів у наборі або окремо.

9 корисних дрібниць для сучасної кухні

аксессуары для кухни

Аксесуари для кухні повинні бути виготовлені з міцних екологічних матеріалів, які не впливають на смак або запах їжі, що готується. Крім того, для таких інструментів має бути відведене спеціальне місце на кухні, щоб у потрібну хвилину вони завжди були під рукою. Пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішим кулінарним приладдям та принципом їх роботи:

  1. Подрібнювачі продуктів
  2. Серед популярних типів подрібнювачів варто виділити мультирізки та чопери. При виборі подрібнювача для овочів чи м'яса варто звернути увагу на потужність, об'єм чаші та відсутність дефектів. Вигода подрібнювачів полягає в економії часу та безпеки.

  3. Тримачі
  4. Тримачі допомагають заощадити багато місця на кухні. Завдяки власникам, у вас завжди знайдеться місце, куди повісити рушник, кухарі або інше приладдя.

  5. Ножі для чищення овочів
  6. Такі ножі можна використовувати для чищення моркви, кабачків, огірків, картоплі та інших овочів або фруктів.

  7. Підставки для кухні
  8. Підставки для кухні використовують для гарячого посуду, щоб не забруднити скатертину. Існують такі види підставок для кухні: дерев'яні, пробкові, текстильні, силіконові, металеві та керамічні. Підставки для кухні варто вибирати з натуральних якісних матеріалів, які є безпечними для людини та не викликають алергічних реакцій.

  9. Кухонні пробки
  10. Кухонні пробки для пляшок мають не тільки захисну функцію (щоб рідина не пролилася), але також запобігають попаданню сторонніх запахів. Залежно від матеріалу виділяють кіркові, пластмасові, гумові, металеві, синтетичні, скляні пробки та пробки із фольги.

  11. Кулінарні термометри
  12. Кулінарні термометри допомагають контролювати ступінь прожарювання м'яса чи риби. Для перевірки готовності необхідно встромити термометр у м'ясо, рибу чи овочі. При виборі кухонного термометра слід звернути особливу увагу на марку виробника, якість матеріалу виготовлення, різновид, ергономічність та відсутність дефектів.

  13. Кухонні щітки
  14. Види щіток: силіконова, металева, з дозатором, з наявністю ручки. Вигода від використання кухонних щіток полягає в тому, що такі щітки не залишають подряпин на посуді та прискорюють процес миття кухонного начиння.

  15. Прес для цитрусових
  16. Прес для цитрусових буває ручним, механічним, шнековим, сквізером або цитрус-спреєм. Преси для цитрусових виготовляють із пластику або нержавіючої сталі. Прес для цитрусових (ручну соковитискач) можна використовувати, щоб отримати свіжий сік з половинок апельсина, лимона, грейпфрута або лайма.

  17. Кулінарні пензлики
  18. Кухонні пензлики допомагають швидко змастити випічку яйцем, кремом або поверхню сковорідки та деко маслом. Залежно від матеріалу виготовлення виділяють такі види кулінарних пензликів: силіконові та металеві (для розпису та моделювання). Головними перевагами кулінарних пензликів є те, що вони не окислюються, мають невеликий розмір та легко миються.

Таким чином, кухонні аксесуари не тільки допомагають господині заощадити час, але також швидко та зручно виконати ряд кухонних операцій. Кулінарні пристосування в основному виготовляють із міцних та якісних матеріалів, які є стійкими до появи корозії. Кухонні девайси допоможуть швидко подрібнити, порізати, почистити та приготувати необхідні інгредієнти для улюблених страв.

    Теги столовая посуда кухонная посуда домашний интерьер


    Другие статьи
    Кава в сучасному світі: міфи та легенди
    Що таке шейкер та їх види
    Що потрібно знати про ізотермічний контейнер?
    Як вибрати кавник