mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що таке акумулятори холоду та навіщо вони потрібні?

Що таке акумулятор холоду?

Акумулятор холоду є елементом, що охолоджує, який здатний утримувати низьку або високу температуру протягом деякого часу в спеціальній сумці. Такий охолоджувач також нагоді тоді, коли раптово відключать електрику і їжа у вашому холодильнику може зіпсуватися. Акумулятори холоду є компактні контейнери або ємності, заповнені спеціальною речовиною.

Пропонуємо ознайомитись з коротким описом того, як правильно використовувати такий інструмент. По-перше, акумулятор слід підзарядити, помістивши в морозильну камеру до заморозки. Якщо потрібно використовувати акумулятор як обігрівач, краще помістити його для підзарядки в мікрохвильову піч. По-друге, коли запах холоду чи тепла витратився, пристрій ретельно вимивають, сушать і знову заряджають.

Види наповнювача.

термоконтейнер

Акумулятори холоду поміщають у сумку або рюкзак для зручного транспортування продуктів, наприклад, пікнік. Крім того, такі акумулятори значно подовжують термін служби холодильника. Пропонуємо ознайомитись з докладним описом властивостей наповнювачів:

  1. Гель.
  2. Гелеві акумулятори можна використовувати як для охолодження, так нагрівання. Величезної популярності такі акумулятори заслужили завдяки здатності досить довго тримати як низьку, так і високу температуру. Карбоксиметилцелюлоза - гелеутворююча речовина, яка є абсолютно безпечною навіть при витоку. Недарма саме гелеві акумулятори використовують для транспортування медикаментів.

  3. Солона вода.
  4. Водно-сольовий розчин утримує температуру від -20 до +8 градусів протягом доби. Сольові акумулятори є невеликими пластиковими контейнерами з кришками.

  5. Силіконовмісний склад.
  6. Силіконові акумулятори ідеально підійдуть для тривалого зберігання продуктів. Такий акумулятор дозволяє утримувати температуру від 0 до +2 градусів протягом семи днів.

Який акумулятор холоду краще вибрати?

Вибираючи акумулятор холоду для термосумки, слід орієнтуватися на габарити сумки. Перед покупкою варто врахувати деякі особливості наповнювачів. При виборі акумулятора для холоду варто звернути особливу увагу на:

  • властивості наповнювача;
  • розмір;
  • виробник;
  • призначення: охолодження чи нагрівання;
  • місткість.

Таким чином, акумулятор холоду є незамінною річчю під час походу або перевезення ліків. Такий інструмент дозволяє утримувати певний температурний режим більше 24 годин. Крім того, акумулятор холоду стане просто невід'ємною частиною вашого кухонного арсеналу, якщо у вас є сумка-холодильник.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Форми для шоколаду, яку краще вибрати?
    Види супниць за призначенням та матеріалами
    Навіщо потрібна касероль і чим вона відрізняється від каструлі?
    Домашній посуд: прикмети та забобони