mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як і чим чистити барбекю та гриль?

Навіщо періодично чистити барбекю та гриль

Щоб постійно насолоджуватися незабутнім смаком приготовленого м'яса чи іншої їжі на грилі, необхідно регулярно чистити ґрати. Щоб насолоджуватися відпочинком, а не зіскребати частини продуктів, що пригоріли від решітки, необхідно чистити решітку вчасно. Деякі любителі пікніків та відпочинку на природі жартують, що миття гриля схоже на візит до стоматолога: процедура болюча, проте без неї ніяк.

Брудний гриль виглядає не тільки не естетично, а й може загрожувати вам небезпекою з кількох причин. По-перше, жир з частинками золи, що скупчився на кришці або решітці, може раптово спалахнути і призвести до пожежі. По-друге, навіть маленькі залишки їжі, які залишаються на ґратах, псуються і можуть призвести до розладу кишечника та інших неприємностей.

Як очистити грати барбекю та гриля після використання

Гриль

Відмити брудну решітку барбекю видається на перший погляд чимось нездійсненним. Однак знаючи, які кошти допоможуть швидко очистити грати, можна забути про витрати часу на монотонне очищення решітки кухонними абразивами. Найпоширенішими способами очищення грати від грилю або барбекю в домашніх умовах є:

  1. Оцет.
  2. Оцтова кислота чудово справляється з очищенням жиру з ґрат. Розчин оцту з водою один до одного можна залити в пляшку з пульверизатором, потім оббризкати поверхню жирних ґрат і добре промити інструмент через деякий час.

  3. Газування.
  4. Газування може вважатися багатофункціональним очищувачем нагару. Газовані напої можуть видалити наліт, також прибрати бруд і вивести корозію.

  5. Залізна щітка.
  6. Найпрактичніший спосіб очищення решітки від жиру та нагару – це звичайний миючий засіб та спеціальна залізна щітка.

  7. Побутова хімія.
  8. Звичайні миючі засоби можуть очищати тільки невелику частину бруду. Для повного очищення варто вдатися до сильнодіючих спреїв та гелів.

Засоби для чищення барбекю та грилю

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує ознайомитися з деякими особливостями засобів для очищення грилю та барбекю. Після смачної трапези на природі можна залишити грати на ніч лежати на траві, щоб ранкова роса очистила гар та жирові скупчення, а вранці вимити її за допомогою звичайного миючого засобу та губки. Існує безліч способів, як швидко та ефективно відмити брудну решітку для барбекю:

  • металева щітка;
  • рукавички для чищення гриля;
  • очищувачі для нержавіючої сталі;
  • звичайний кухонний йоржик;
  • спробувати замочити інструмент у теплій воді;
  • вдатися до використання розчину з господарського мила;
  • спеціальні спреї для очищення гару.

Таким чином, грати для барбекю та гриля потребують регулярного догляду. Щоб відмити область решітки, що пригоріла, можна скористатися спеціальним хімічним засобом для очищення такого типу інвентарю. Проте грати для гриля можна очистити за допомогою підручних засобів, які знайдуться в арсеналі кожної господині.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Як і чим чистити дитячий посуд?
    Як вибрати тертку для овочів та фруктів?
    Як доглядати ножі?
    Як позбавиться подряпин на тарілках?