mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як і чим чистити дитячий посуд?

Які використовувати засоби для миття дитячого посуду

З перших днів життя мами невпинно дбають про захист дитячого імунітету. Дитячий посуд для дитини є надійним захистом від бактерій, а також захворювань, спричинених при контакті з бактеріями дорослої людини. Наприклад, соска - перший повноцінний предмет кухонного начиння, який відрізняється індивідуальним використанням, а також антибактеріальними властивостями.

Посуд для малюків повинен відрізнятися міцністю та безпекою матеріалів виготовлення. Однак безпека посуду також визначається засобом миття. Слід звернути увагу, що для миття дитячого посуду бажано використовувати перевірений мийний засіб.

Особливості чищення дитячого посуду

Детская посуда

Для тих, хто звик до зручностей посудомийної машини, з появою в будинку дитини варто згадати про навички миття кухонного начиння вручну. Засоби для очищення посуду в посудомийній машині не підходять для миття дитячих мисок, ложок та іншого начиння. Серед найпоширеніших способів для очищення дитячого посуду в домашніх умовах слід виділити:

  1. Суха гірчиця.
  2. Порошок сухої гірчиці є найбезпечнішим варіантом для дезінфекції, а також видалення жирних плям з поверхні посуду. Крім того, гірчиця досить швидко змивається зі стінок судини.

  3. Господарське мило.
  4. Щоб зробити розчин для очищення посуду для малюка, потрібно потерти господарське мило на тертці, а потім розчинити у гарячій воді. Після використання розчину, на посуді може залишитися тонка плівка, тому необхідно ретельно промити кухонним посудом.

  5. Сода.
  6. Харчова сода не тільки відмиває бруд, але й видаляє неприємний запах, а також відбілює кухонне начиння.

  7. Дезінфекція.
  8. Перед використанням дитячого кухонного начиння потрібно обов'язково його продезінфікувати. Найкращим способом дезінфекції посуду є багаторазове ополіскування гарячою водою.

  9. Окремі інструменти для чищення.
  10. Для миття дитячого посуду слід використовувати окремі губки та спеціальні йоржики.

Особливості засобів для миття дитячого посуду

Інтернет-магазин Мир Посуд пропонує ознайомитися з кількома порадами щодо вибору миючих засобів для дитячого посуду. По-перше, при купівлі засобу для очищення варто звернути увагу на етикетку, на якій має бути зазначено, що ця речовина призначена для миття дитячого посуду. По-друге, при виборі правильного засобу для миття дитячого посуду слід:

  • переконатися, що у складі немає речовин, здатних викликати у дитини алергічну реакцію;
  • уникати очищувачів із різким запахом, що залишається на посуді;
  • звернути особливу увагу на рекомендований вік використання;
  • відсутність барвників;
  • гель чи мило не повинні дратувати шкіру рук;
  • невелика витрата очисника;
  • добре відмиває посуд.

Таким чином, для очищення дитячого посуду необхідно використовувати спеціальні миючі засоби. Предмети кухонного начиння для дітей можна очищати за допомогою перевірених народних засобів, які обійдуться дешевше, проте вимагатимуть більше часу для миття посуду. До вибору миючого засобу потрібно підходити з особливою увагою, адже від правильності вибору залежить здоров'я та благополуччя вашої дитини.

    Теги столовая посуда кухонная посуда детские наборы детские чашки


    Другие статьи
    Як вибрати тертку для овочів та фруктів?
    Як доглядати ножі?
    Як позбавиться подряпин на тарілках?
    Як позбутися неприємного запаху на посуді?