mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати кондитерський шприц?

Що таке кондитерський шприц

Кондитерський шприц - елемент кухонного начиння, який дозволяє красиво прикрасити десерти збитими вершками або кремом. Зовнішньо інструмент схожий на звичайний медичний шприц великого об'єму, де замість голки використовують спеціальні насадки. Такий шприц дозволяє рівномірно розподілити крем на поверхні виробу або акуратно розмістити тісто на деко.

Кондитерський шприц також може бути виготовлений у вигляді невеликого мішечка, куди поміщають крем або рідке тісто. Кондитерський мішечок має більший об'єм та підходить для декорування величезної кількості десертів. Крім того, така приналежність підходить не лише для прикраси десертів, але й для прикраси салатів або інших страв за допомогою майонезу, кетчупу, гірчиці чи соусу.

Для чого потрібний кондитерський шприц

Кондитерский шприц для выпечки

Головне завдання кондитерського шприца – прикраса десертів. Такий кухонний інструмент має кожен професійний кондитер. Кондитерські шприци та мішки є необхідними не лише на кухні, а й у пекарнях, ресторанах та інших закладах громадського харчування. Серед основних функцій кондитерського шприца виділяють:

  • декорування тортів, бісквітів та інших кондитерських виробів;
  • створення оригінальних написів та гарних малюнків на десертах;
  • прикраса печива;
  • наповнення тістечок або еклерів заварним кремом;
  • приготування та рівномірний розподіл рідкого тіста;
  • наявність насадок значно прискорить процес оздоблення;
  • дозволяє ідеально рівно сформувати тісто для печива.

За якими критеріями вибирати кондитерський шприц

Інтернет-магазин Мир Посуд пропонує ознайомитися з короткою інструкцією з вибору кондитерських шприців. Спеціально для наших клієнтів ми підібрали кілька корисних порад, які стануть у нагоді при виборі такого кухонного інструменту. При виборі кондитерського пристрою для прикраси десертів, необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення.
  2. Найбільш оптимальним варіантом матеріалу для виготовлення кондитерського шприца вважають пластик та нержавіючу сталь. Пластиковий кондитерський шприц відрізняється яскравим дизайном та прозорим корпусом, який дозволяє контролювати процес видавлювання крему. Вироби з нержавіючої сталі мають високу герметичність та відрізняються довгим терміном експлуатації. Крім того, кондитерські шприци з нержавіючої сталі відмінно підходять для професійних кухарів, оскільки інструменти підійдуть для роботи з будь-якою кремом консистенції. Для виготовлення кондитерських мішків в основному використовують високоякісну бавовну, нейлон, силікон, вініл або поліпропілен.

  3. Виробник.
  4. Серед перевірених світових виробників кондитерських шприців виділяють Westmark, Kuchenprofi, Rosle (Німеччина); швейцарський Metaltex; Ібілі (Іспанія); італійська Silikomart.

  5. Кількість насадок.
  6. Зазвичай у комплекті пропонують п'ять або більше насадок для декорування десертів. Чим більше насадок, тим більше шансів на створення гарного та оригінального візерунка, малюнка чи нестандартного оформлення торта, пирога чи бісквіту.

  7. Шприц або мішок.
  8. Кондитерський шприц відрізняється від мішка конструкцією та меншим об'ємом. Як для роботи з мішком, так і зі шприцем можна використовувати різноманітні насадки. Кондитерські мішки є набагато місткішими, ніж шприци.

  9. Тип кондитерського мішка.
  10. Фахівці виділяють два основні види кондитерських мішків: одноразові та багаторазові. Перші виготовляють із паперу чи поліетилену, та викидають після використання. Другі підходять для багаторазового використання, переважно матеріалом виготовлення таких мішків є силікон, текстиль і вініл.

  11. Наявність додаткових насадок.
  12. Додаткові насадки дозволяють вільно експериментувати з формами декору та створювати оригінальні та нові малюнки.

  13. Об `єм.
  14. Для прикраси величезної кількості кондитерських виробів слід віддати перевагу мішкам об'ємом близько 1 літра. Для декорування кексів, печива чи тістечок підійде мішок об'ємом близько 0.5 л.

Кондитерський шприц або мішок є необхідною річчю для кожного кондитера. Такий кухонний інструмент дозволяє акуратно, швидко, а головне красиво прикрасити торт, тістечка, кексики та інші кондитерські вироби. Кондитерський шприц можна по праву назвати правою рукою кухаря-кондитера. Якісний кондитерський мішок стане чудовим варіантом подарунка як для професіоналів, так і для новачків.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Картоплям'ялка: що це?
    Навіщо потрібен друшляк?
    Як ув'язнити тертку?
    Види столових приладів та їх призначення