mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати відро для шампанського та льоду

Призначення відер для шампанського та льоду

Головним призначенням цебра з льодом є охолодження шампанського, вина чи інших алкогольних напоїв. Таке відро використовують для ефектної подачі шампанського. До цебра повинні бути щипці, за допомогою яких подають колотий лід.

Залежно від розміру, цебра можуть використовуватися тільки для подачі льоду або для охолодження посуду. Навіщо ж охолоджувати посуд? Охолоджують келихи або чарки, в яких подаватимуть коктейлі та інші напої.

Види відер для шампанського

Ведро для шампанского

Відро для шампанського має міцну конструкцію, а також може бути з підсвічуванням. Крім того, у комплекті з цебром для шампанського можуть бути щипці, для приміщення та витягування льоду. Залежно від матеріалу виготовлення виділяють такі види відер для шампанського:

  • скляні;
  • кришталеві;
  • срібні;
  • металеві;
  • керамічні.

На що звернути увагу при виборі відерця

Відерце для шампанського та льоду насамперед не повинно займати багато місця, а також у деяких випадках має бути компактним та поміщатися на столі. Крім того, цебро для шампанського не повинно бути надто великим, адже для нього знадобиться багато льоду. При виборі цебра для шампанського слід звернути особливу увагу на:

  1. Розмір.
  2. Розмір відерця має бути достатньо містким, щоб у нього помістити кілька пляшок шампанського. Однак таке відерце не повинно бути надто об'ємним, адже це займає багато простору.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Найбільш поширеними варіантами матеріалів для виготовлення відер для шампанського є скло, нержавіюча сталь, кришталь, срібло та кераміка.

  5. Виробник.
  6. При виборі посуду також необхідно звернути особливу увагу на якість бренду.

  7. Відсутність дефектів.
  8. На виробі не повинно бути якихось недоліків, неточностей та шорсткостей.

  9. Форма.
  10. Відерце може мати цікаві форми, а також відрізнятися оригінальністю декору.

  11. Дизайн.
  12. Відерце для шампанського та льоду з вишуканим дизайном може стати чудовим варіантом подарунка для тих, хто любить гостинність.

Таким чином, цебро для шампанського та льоду має бути в арсеналі кожної господині. Такий предмет кухонного начиння можна використовувати для охолодження різних алкогольних напоїв. При виборі такого виробу слід звернути увагу до деякі нюанси, наведені вище.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Як вибрати фруктівницю
    Що таке чайна пара
    Що таке акумулятор холоду і для чого він потрібний?
    Як вибрати тортівницю