mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Посуд із термодатчиками

Термодатчиками, або термоконтролерами, ми називаємо термометри, красиві, кольорові, дуже наочно проградуйовані і встановлені на кришках посуду. Їх призначення - давати наочне уявлення про температурний режим страви, що готується. Але це не звичні нам термометри. Вони працюють на інших засадах дії. Термодатчики дають нам уявлення, в якому температурному діапазоні відбувається процес приготування. Тому шкали термодатчиків дуже лаконічно проградуйовані. Красива кругла шкала термодатчика зазвичай розділена на три кольорові сектори: жовтий, зелений та червоний.

Кожен із секторів показує певний температурний діапазон:

жовтий (від 0 до 30 ° С) - у цьому проміжку відбувається розігрів їжі

зелений (від 30 до 90 ° С) - це основний режим для приготування страв, при якому забезпечується збереження вітамінів та білків у продуктах

червоний (від 90 до 120 ° С) – цей інтервал високої температури, як правило, не використовується.

Звичайно, термодатчики дають вельми приблизну, але цілком достатню інформацію про рівень нагрівання, і з ними краще, ніж без них. Вони допомагають стежити, щоб режим приготування був оптимальним, дають можливість приготувати якіснішу страву і по можливості зберегти в ній вітаміни та білки. Термодатчики вимагають дбайливого ставлення до себе. Кришки із встановленими на них термодатчиками дуже небажано кидати. Зрозуміло, перед тим, як помістити посуд у духовку, термодатчик необхідно зняти. Те саме при миття кришок з термодатчиками в посудомийній машині - їх треба знімати. Інакше термодатчики можуть вийти з ладу.


    Другие статьи
    Посуд Vitesse Di-Ply
    Посуд Vitesse з анодованого алюмінію
    Технологія порцеляни
    Секрети вибору гарної турки