mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Бамбуковий посуд: властивості та догляд за посудом з бамбука

Як одержують бамбукове волокно для виготовлення посуду?

Бамбук є сировиною натурального походження, яку з давніх часів використовують для виготовлення меблів та інших різноманітних предметів. Крім бамбукових волокон, для виготовлення посуду використовують інші органічні речовини, як листя пальми, крохмаль, цукрова тростина та інші матеріали. Бамбуковий посуд активно використовують для подачі дитячих страв. Крім того, бамбук є одним із найбезпечніших матеріалів для виготовлення дитячого посуду, адже бамбукові вироби виготовляють із натуральних компонентів.

Напевно, багатьом цікаво, у чому полягає процес виготовлення мисок із бамбука. Насамперед, подрібнюють листя та стебла бамбукового дерева. Потім з подрібненої речовини виготовляють тонкі нитки, з яких в процесі переробки отримують волокна. Крім того, до складу бамбукового кухонного начиння не входять токсичні речовини.

Основні властивості посуду з бамбука

Бамбуковые миски

Бамбуковий посуд має величезну кількість переваг, серед яких варто виділити практичність у використанні, бездоганний зовнішній вигляд та екологічність матеріалу. Крім того, кухонне начиння з бамбука відрізняється високою безпекою та наявністю антибактеріального покриття. Серед інших відмінних рис бамбукового посуду слід виділити:

  1. Гігієнічність.
  2. Легка вага.
  3. Стійкість до сторонніх запахів.
  4. Підходить для дітей.
  5. Ергономічна форма.
  6. Цікавий дизайн.
  7. Безпека матеріалу.

Особливості догляду за бамбуковим посудом

Бамбукове столове начиння, яке останнім часом набуло величезної популярності серед сучасних господинь, потребує особливого догляду. По-перше, бамбуковий посуд не є стійким до подряпин та інших механічних пошкоджень, тому таке кухонне начиння вимагає дбайливого догляду. По-друге, при догляді за бамбуковим посудом необхідно:

  • уникати тривалого контакту з вологим середовищем;
  • уникати використання абразивних речовин;
  • уважно вивчити інструкцію;
  • використовувати лише перевірені хімічні очищувачі, до складу яких не входять алергени;
  • перевірити придатність бамбукового посуду для миття в посудомийній машині в залежності від рекомендацій виробника;
  • уникати використання гарячої води;
  • дотримуватись регулярного догляду після кожного використання посуду.

Таким чином, бамбуковий посуд відрізняється екологічністю та натуральністю. Крім того, посуд та бамбука є стійким до появи шкідливих бактерій та грибків. Бамбук також є міцним та практичним матеріалом, що відрізняється високою стійкістю до появи корозії.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Де і як краще сушити посуд?
    Як вибрати шампури для шашлику?
    Туристичні ножі: види та особливості
    Посуд для походу: як вибрати туристичний посуд?