mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Де і як краще сушити посуд?

Чому потрібно сушити посуд

Процес сушіння посуду є важливим, як і миття кухонного начиння. Сушити посуд слід регулярно після кожного миття. Якщо не дати посуду до кінця висохнути, на ньому може завестися грибок або розвиватимуться бактерії.

Сушарка для посуду є зручною, функціональною та вкрай необхідною річчю на кожній кухні. Такий інструмент дозволяє миттєво висушити посуд, заощадивши ваш дорогоцінний час. У сьогоднішній статті ми поговоримо про те, як можна сушити посуд на кухні.

Варіанти сушіння посуду

Сушилка для посуды

Сушарка лужок є мабуть найбільш популярним варіантом сушарок серед сучасних господинь. Такий лужок з гуми, схожий на справжній лужок зі свіжою зеленою травою, дозволяє розмістити на собі не тільки ложки, дитячі баночки, чашки, але також тарілки та інше кухонне начиння. Серед інших найпоширеніших способів сушіння кухонного начиння варто виділити:

  1. Посудомийна машина.
  2. Деякі моделі посудомийок мають спеціальну функцію автоматичного сушіння, завдяки якій після очищення посуд відразу ж сушиться.

  3. За допомогою рушника.
  4. Зазвичай мокрий посуд витирають за допомогою кухонного рушника. Деякі господині розстеляють на столі рушник і залишають на ньому мокрий посуд, щоб він висох. Такий метод не є ефективним, адже в перевернуті склянки і чашки повітря не потрапляє і вони сушаться набагато повільніше за інший посуд.

  5. Спеціальна сушарка.
  6. Наявність спеціальної сушарки, розташованої неподалік раковини, дозволяє заощадити масу часу. Адже все, що від вас вимагається, - це правильно розмістити вологий посуд на таку сушарку. Столові прилади ставлять у спеціальні отвори, тарілки розміщують вертикально донизу, а питні судини розміщують обличчям донизу.

  7. Металеві сушарки.
  8. Металеві сушарки не є багатофункціональними, адже такі сушарки зазвичай є сітчастими полицями, на які поміщають тарілки. Решту посуду за допомогою такої сушарки не посушиш.

  9. Підвісні контейнери.
  10. Такий тип сушарки чудовий варіант для прикраси кімнати. Підвісні контейнери мають яскравий дизайн та чудово поєднуються з кухонним інтер'єром. Головна перевага таких сушарок у тому, що посуд можна там як сушити, так і зберігати.

  11. Сушарка зі зливом для води.
  12. Завдяки наявності зливу для води таку сушарку дуже зручно мити. Однак сушарка зі зливом для води не може помістити багато посуду.

  13. Кутова сушарка.
  14. Кутову сушарку розміщують близько до миття або в порожньому кутку. Така сушарка не займає багато місця на кухні, проте на такій конструкції та посуді поміститися небагато.

Таким чином, регулярне очищення та сушіння посуду є запорукою довговічності кухонного начиння. Існує безліч способів сушіння посуду на кухні, які допоможуть швидко та ефективно висушити помите кухонне приладдя. Вибравши потрібний варіант сушіння, слід регулярно сушити посуд після кожного використання.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Як вибрати шампури для шашлику?
    Туристичні ножі: види та особливості
    Посуд для походу: як вибрати туристичний посуд?
    Що таке менівниця, для чого вона потрібна