mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що можна заморозити у формі для льоду?

Що таке форми для льоду

Форми для льоду є необхідним аксесуаром на кожній кухні. Такий інструмент дозволяє швидко та акуратно приготувати кубики льоду. У спеку, коли так і хочеться випити прохолодного напою, кубики льоду є незамінною річчю.

За допомогою кубиків льоду можна легко охолодити чай, лимонад, морс чи каву. Крім того, головною перевагою форм для льоду можна назвати їхню функціональність. У формах для льоду можна легко заморожувати сік, готувати цукерки, а також желе.

Які бувають форми для заморожування

Кубики льда

Форми для заморожування можуть мати різноманітні форми. Величезною популярністю користуються судини для заморожування льоду у формі зірочок, полунички, фруктів, овочів чи тварин. Форми для льоду зазвичай виготовляють із міцних і практичних матеріалів, які відмінно зберігають температуру. Залежно від матеріалу виготовлення формочки для льоду бувають:

  1. Силіконові. Головною перевагою силіконових форм для льоду є їх еластичність. Силікон вважається екологічно чистим та безпечним для здоров'я матеріалом, який має доступну ціну. Крім того, силікон відрізняється антибактеріальними властивостями, а також високою стійкістю до різких перепадів температур.
  2. Виготовлені із нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь є міцним матеріалом, який відрізняється практичністю використання. Форми, виготовлені з нержавіючої сталі, є стійкими до утворення корозії, а також до механічних пошкоджень. Крім того, формочки з нержавіючої сталі мають цікавий зовнішній вигляд та оригінальний дизайн.
  3. Пластикові. Харчовий пластик відрізняється від інших матеріалів виготовлення різноманітністю кольорової гами, а також легкістю у догляді. Пластикові вироби мають безліч переваг, наприклад, легка вага та витончений дизайн. Також пластик має невелику вартість та міцну конструкцію.
  4. Алюмінієві. Алюмінієві прилади відрізняються високою стійкістю до появи іржі. Крім того алюміній, як матеріал виготовлення, має відмінні теплопровідні властивості. Кухонне начиння, виготовлене з алюмінію, не є стійким до подряпин та інших пошкоджень. Крім того, алюміній не є стійким до дії кислот та хімічних реакцій.

Ідеї для заморожування у формах для льоду

Існує безліч варіантів, які можна заморожувати у формах для льоду. Найпоширенішими варіантами заморожування є різноманітні соки, компот, а також гарячий шоколад. Серед інших

  • морозиво;
  • морс, сік чи компот;
  • трави в оливковій олії;
  • шоколадний чізкейк та інші десерти;
  • полуниця в шоколаді;
  • желе;
  • кубики вина.

Таким чином, формочки для льоду стануть у пригоді на кожній кухні. Крім того, такий кухонний аксесуар є чудовим варіантом подарунка для справжніх господарок. Форми для льоду відрізняються універсальністю, завдяки чому такий кухонний прилад завжди буде під рукою.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Пригоряє сковорода: що робити?
    Пожовкли тарілки: чим відбілити?
    Чим чистити кришталевий посуд?
    Як заточити консервний ніж?