mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що потрібно для романтичної вечері

Романтична вечеря відіграє важливу роль, вона здатна принести різноманітність у відносини між хлопцем та дівчиною. Романтика допоможе відкрити нове дихання і максимально зблизити серця, що люблять. Вік - не привід забувати про романтику. Вчені довели, що романтична вечеря позитивно впливає на здоров'я серцебиття людини, а також стимулює нервову систему. Для успішної романтичної вечері потрібно кілька речей: підходяща атмосфера, розслаблююча музика, улюблене місце пари, наприклад, там, де вперше було побачення (домашній затишок, яскрава обстановка в ресторані, відпочинок на свіжому повітрі).

Якщо ви зважилися на проведення романтичної вечері в домашніх умовах, необхідно підібрати особливий декор, потрібний час. Також слід звернути увагу на сервірування столу, скласти меню, смачно приготувати улюблені страви, купити напої та придумати незвичайний десерт. Прикраса столу грає величезну роль організації святкової вечері для двох. Підберіть особливу для партнера тематику, ароматизовані свічки, зробіть експеримент над своєю зовнішністю та порадуйте свого партнера вишуканими стравами.

Як правильно провести романтичну вечерю

Романтический ужин

До підготовки романтичної вечері рекомендується підходити заздалегідь. Інтернет-магазин Світ Посуд склав спеціально для вас чек-лист, який допоможе ідеально підготуватися до романтичної вечері. Щоб правильно провести романтичну вечерю, необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Обстановка.
  2. Щоб створити романтичну атмосферу, можна підібрати музику, що зачаровує, красиво і оригінально прикрасити кімнату і справити незабутнє враження на свого партнера або партнерку шикарним виглядом.

  3. Меню.
  4. Потрібно приготувати щось особливе, смачні страви, які подобаються обом або замовити в ресторані те, що партнери їли на першому побаченні.

  5. Гарний та якісний посуд.
  6. Необхідно пам'ятати, що якісний посуд з гарним декором надає особливої атмосфери святковому столу і сприяє посиленню апетиту.

  7. Місце.
  8. Особливу увагу варто звернути на місце проведення романтичної вечері. Це може бути домашня обстановка, пікнік, улюблений ресторан, пінна вечірка або інше улюблене місце, яке зберігає безліч дорогоцінних спогадів.

  9. Несподіваний сюрприз.
  10. Подарунок допоможе не лише урізноманітнити обстановку, а й порадувати обох партнерів. Романтична вечеря – це завжди ідеальне місце та час зробити пропозицію руки та серця.

  11. Стиль.
  12. Для поціновувачів оригінальності у звичайних речах можна придумати тематичну вечірку, наприклад, у гавайському стилі.

  13. Правильне сервірування столу.
  14. Зверніть увагу на сервірування столу, воно має бути правильним. Посуд повинен бути розташований у правильному порядку, тому краще попередньо ознайомитися з правилами розміщення столового посуду.

Рекомендації щодо вибору посуду для романтичної вечері

Як відомо, від якості посуду залежить багато чого: апетит та настрій людини, а також емоційний стан під час трапези. Посуд для прикраси святкового столу має не тільки відрізнятися гарним зовнішнім виглядом, але й безпечністю матеріалів виготовлення. Щоб правильно підібрати посуд для романтичної вечері, необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Декор.
  2. Посуд для сервірування святкового столу має відрізнятися оригінальним дизайном, пишністю декору та різноманітністю кольорів.

  3. Перевірений бренд.
  4. Серед відомих світових виробників кухонного посуду можна виділити Villeroy & Boch, Kahla, Meissen (Німеччина); чеський Thun, Rudolf Kampf, Leander; Luminarc, Севрська порцеляна (Франція); англійська Wedgwood, Royal Doulton; Імператорська порцеляна (Росія); американський Arte Italica; Noritake (Японія)

  5. Якісний матеріал для виготовлення.
  6. Матеріал для виготовлення святкового посуду має бути безпечним для здоров'я та екологічно чистим. Фахівці рекомендують вибирати посуд для прикраси святкового столу, матеріалами для виготовлення якого є фарфор, кераміка, кришталь, жароміцне скло, срібло та фаянс.

  7. Правильна кольорова гама.
  8. Для романтичної вечері краще вибирати посуд пастельних кольорів, а також ті кольори, які подобаються партнерам. Не варто забувати, що колір впливає не тільки на апетит, але й на внутрішній стан людини.

  9. Форма.
  10. Можна вибрати класичну круглу форму посуду, для любителів нового та оригінального слід підібрати посуд квадратної, овальної або іншої незвичайної форми.

  11. Комплектація.
  12. Придбання посуду окремо займає багато часу та грошей, тому краще вибрати сервіз столового посуду для двох.

  13. Келихи.
  14. Помнете, що для кожного напою призначений особливий келих. Навіть судини для білого та червоного вина мають суттєві відмінності, тому рекомендується ознайомитись із особливостями подачі алкогольних напоїв.


    Другие статьи
    Посуд для кейтерингу
    Як правильно сервірувати стіл у ресторані
    Як вибрати кавоварку
    Як вибрати мультиварку і навіщо вона потрібна?