mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Посуд для кейтерингу

Кейтеринг - це один з видів ресторанного обслуговування, який полягає в приготуванні та доставці страв до обраного замовником місця. Компанії, що пропонують кейтерингові послуги, займаються організацією виїзних фуршетів чи банкетів. Головне завдання кейтерингових компаній полягає у добірці місця для проведення заходу, доставці їжі та алкогольних напоїв, а також обслуговуванні гостей. Фірма пропонує на прокат посуд і меблі, а також займається всіма організаційними питаннями.

Головною перевагою кейтерингу є те, що замовник значно економить час на організацію банкету, тому що до обов'язків фахівців з кейтерингу входить розподіл запланованого бюджету на кількість запрошених гостей. Ви маєте можливість вибрати відповідну дату або час проведення, а також повідомити про формат свята та свої уподобання в їжі. Замовник також може сам скласти меню, а професійні кухарі та офіціанти подбають про належне приготування та вишукане сервірування улюблених страв.

Який посуд потрібний для кейтерингу

Кейтеринг

Послугами кейтерингових компаній користуються ті, хто хоче безтурботно провести час на конференції, весіллі чи дні народження. Фірма також бере на себе повну відповідальність не лише за приготовлену їжу, а й за якість посуду. Фахівці рекомендують купувати різноманітний посуд, серед якого насамперед виділяють:

  1. Столові прибори.
  2. Закусочні або десертні вилки, ложки, ножі є важливими елементами для сервірування столу. Варто також звернути увагу на те, які типи ножів стануть у пригоді на виїзній церемонії. Обов'язково потрібно підготувати до транспортування хлібні, овочеві ножі, а також ніж для нарізки сиру, шинки, для відкривання устриць, фрукторізки, піци та професійні ножі.

  3. Місткості для зберігання їжі.
  4. Для кейтерингу знадобиться величезна кількість судочків, контейнерів та інших судин для зберігання та транспортування їжі.

  5. Чайні та кавові сервізи.
  6. Кожне застілля традиційно закінчується солодким столом та чаюванням, тому чайні або кавові сервізи є необхідними для будь-якої виїзної церемонії. Зазвичай кавовий сервіз складається з кількох чашок із блюдцями,

  7. Питні судини.
  8. На столі потрібно розмістити індивідуальні для кожного залежно від різновиду напою келихи, склянки, чашки, кухлі та чарки.

  9. Інвентар для сервірування.
  10. Також будуть потрібні миски, блюдця, тарілки для другого, для подачі риби, м'яса, фруктів та гарячих страв.

Як правильно підібрати посуд для кейтерингу

Інтернет-магазин Мир Посуд надає своїм клієнтам унікальну можливість ознайомитися з парочкою порад, які стануть у нагоді при виборі посуду для кейтерингу. По-перше, слід грамотно розподілити запланований бюджет на купівлю необхідного для проведення свята інвентарю та не забувати, що якісна продукція не може мати низьку ціну. По-друге, посуд також повинен відповідати таким вимогам: бути температуростійким, максимально міцним і компактним. По-третє, при виборі посуду для кейтерингу необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Провідний виробник.
  2. Серед найкращих світових виробників обладнання та необхідних виробів для приготування їжі можна виділити європейський Forest Cambro (США); німецька FARN; HELFER (Австрія); голландська Henkelman; INOXRIV (Італія); турецький Kutahya; Lacor (Іспанія); польську Lubiana.

  3. Комплектація.
  4. Рекомендується, щоб на одну персону був у запасі хоча б один резервний комплект посуду. Для виїзного застілля знадобиться якомога більше різноманітних сервізів, їдалень та приладів та різноманітних кухонних аксесуарів для сервірування їжі.

  5. Ціна.
  6. Якісний матеріал виготовлення та професійна обробка сировини — задоволення не з дешевих, тому гарний посуд та приладдя для його зберігання не можуть коштувати дешево. Серед міцних та практичних матеріалів для виготовлення кухонного інвентарю виділяють порцеляну, кераміку, термостійке скло, нержавіючу сталь, чавун та алюміній.

  7. Гігієнічність.
  8. Кухонне начиння для подачі продуктів та їх зберігання повинно бути не тільки безпечним для здоров'я, але і бути виготовленим із матеріалів, які є хімічно інертними. Дуже важливо, щоб посуд був стійкий до впливу кислот і не вступав у контакт із продуктами.

  9. Практичність.
  10. Головним критерієм при виборі такого типу посуду має бути ергономічність та максимальна зручність у використанні.

  11. Функціональність.
  12. Прилади, які використовуються для приготування та сервірування їжі в приміщенні або на природі, повинні підходити для використання в посудомийній машині та для швидкого розігріву страв у мікрохвильовій печі.

  13. Гарний вигляд.
  14. Посуд для кейтерингу має бути презентабельним і радувати око пишністю дизайну та простотою форм.


    Другие статьи
    Як правильно сервірувати стіл у ресторані
    Як вибрати кавоварку
    Як вибрати мультиварку і навіщо вона потрібна?
    Як вибрати набір посуду