mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати набір посуду

Всім відомо, що набір кухонного начиння купити вигідніше, ніж купувати посуд окремо. Крім того, комплекти допомагають значно заощадити час на добірку відповідного посуду. Посуд у наборі має певний дизайн, розмір, а також колір та об'єм.

Для того, щоб вибрати набір посуду, який ідеально вам підійде, слід врахувати кілька факторів. По-перше, потрібно вирішити, для чого призначатиметься набір: для приготування, зберігання або сервірування їжі. По-друге, звернути увагу на місце використання: комплект посуду для кухні, ресторану, бару, банкету чи відпочинку. По-третє, вибирайте лише якісні матеріали, які є безпечними для здоров'я.

Набор посуды

Види наборів посуду

Набори столового посуду найчастіше використовують у барах, ресторанах, кафе та інших закладах громадського харчування. На кухнях господині активно використовують комплекти ємностей для зберігання продуктів у холодильнику, а також набори посудин для смаження, варіння та гасіння їжі. Для сервірування святкового столу використовують вишукані набори для сервірування, чайні або кавові сервізи.

Зазвичай набори посуду включають різноманітні ємності для зручного приготування або зберігання їжі, а також для сервірування столу та відпочинку на природі. Всі елементи кухонного начиння в комплекті мають різноманітний об'єм, розмір та форму. Залежно від призначення виділяють такі набори посуду:

  1. Чайні та кавові сервізи.
  2. Зазвичай такий сервіз складається із заварника, кількох пар чашок із блюдцями, цукорниці, молочника, десертної тарілочки, вазочки для фруктів та лопатки для торта.

  3. Столові сервізи.
  4. До складу сервізів такого типу входять закусочні та обідні тарілки, миски для супу, соусники з підставками, овальні та круглі сервірувальні страви, салатники, сільнички, перечниці, страва для подачі овочів, підставка та кільця для серветок.

  5. Набір для сервірування.
  6. Традиційно в набір входять різноманітні страви для лимона, фруктівниці, підставки для зубочисток, цукорниці, цукерниці, ємності для зберігання спецій, ікорниці, підставки під яйце, маслянки, серветниці та тортівниці.

  7. Комплекти для приготування їжі.
  8. До таких комплектів відносять набори каструлек, сковорідок, ковшів, сотейників, деко та інших ємностей, в яких можна робити різноманітні кулінарні операції.

  9. Посудини для зберігання продуктів.
  10. До цієї категорії входять судочки, миски, контейнери та інші елементи посуду, у яких зберігають продукти.

  11. Набір посуду для пікніка.
  12. Посуд для відпочинку поміщають у сумку або рюкзачок, спеціально призначені для зберігання та зручного транспортування приладів. До них відносять похідні стаканчики, виделки, ніжки, ножі, миски, тарілки, термоси, термосклянки та обробні дошки.

  13. Комплекти питного посуду.
  14. У комплекті можна знайти термокухлі, термосклянки, чарки, келихи, чашки, кухлі, графини, склянки, кавоварки, чайники та декантери.

Як правильно вибрати комплект посуду

Комплект якісного посуду від перевіреного виробника може стати чудовим подарунком для тих, хто любить експериментувати на кухні. Інтернет-магазин Світ Посуду пропонує кілька корисних порад, які нагоді при виборі наборів. Щоб комплекти посуду стали незамінними помічниками у приготуванні улюблених страв, при їх виборі слід звернути увагу на:

  1. Розмір.
  2. При виборі комплектів посуду необхідно врахувати його місткість та габарити. Для великої родини краще придбати каструлі та інші посудини для приготування, що виділяються більшим розміром. Для тих, хто готує не часто і лише для себе, підійдуть невеликі порційні ємності.

  3. Виробник.
  4. Серед відомих виробників наборів кухонного начиння слід виділити бельгійський BergHOFF, Cook-n-Co; турецький Korkmaz; Pintinox, Ruffoni (Італія); швейцарський Vinzer; Vitesse (Франція); німецька Silit, Rosle, Rohe-Germany, ELO.

  5. Матеріал виготовлення.
  6. Кращими матеріалами для виготовлення комплектів посуду для приготування їжі є нержавіюча сталь, алюміній, кераміка, жароміцне скло та чавун. Для виробництва питного посуду часто використовують фарфор, фаянс, скло та кришталь.

  7. Ціна.
  8. Купуючи посуд у наборах, ви маєте чудову можливість заощадити час та гроші.

  9. Колір.
  10. У комплекті кожен елемент кухонного начиння поєднується один з одним не тільки формою та розміром, але також дизайном. Купуючи набір посуду, вам не потрібно витрачати багато часу на пошуки столових приладів, які б ідеально гармонували між собою.

  11. Кришка.
  12. Наявність кришки для сковорідки, ковша або каструльки є величезною перевагою при купівлі набору. Також рекомендується звернути особливу увагу на ручки, які мають бути ергономічними та виготовлятися із жароміцних матеріалів.

  13. Якість.
  14. Гарантійний талон, перевірений виробник, якісні та міцні матеріали виготовлення свідчать про якість продукції, а також тривалий термін експлуатації.

    Теги фарфоровая посуда столовая посуда столовые сервизы тарелки чашки


    Другие статьи
    Що подарувати мамі на день народження
    Чим відрізняється посуд для ресторану від посуду для кухні
    Як правильно точити ножі
    Барбекю-гриль: як вибрати і користуватися