mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що подарувати мамі на день народження

Що подарувати мамі на день народження

День народження мами — свято, яке поєднує всю сім'ю, знайомих та друзів за одним святковим столом. Це чудова можливість добре провести час у дружній компанії та зарядитися позитивними емоціями, а також порадувати найдорожчу людину своїм вітанням. Ну і звичайно справити враження своїм оригінальним подарунком.

Важливо вибрати правильний подарунок, який сподобається та потішить іменинницю. Слід дарувати практичні подарунки, які можна використовувати часто, адже вони нагадуватимуть людині про вашу турботу та увагу. Існує безліч ідей для вибору практичного подарунка, проте посуд досі залишається одним із найпопулярніших варіантів подарунка на день народження.

Столовый сервиз

Плюси вибору посуду як подарунок

Всім відомо, що головна увага, тому подарувати можна будь-який посуд, але від якості посуду багато залежить. Якісний посуд – це безпека для здоров'я, ознака престижу та основа гостинності, тому сервіз може стати гарним подарунком на день народження. Багато хто напевно зараз замислився над тим, в якому ціновому діапазоні вибирати посуд для подарунка. Все залежить від бюджету, а також якості виробу, а в наш час якість не дешева.

Посуд є чудовим подарунком для тих, хто не уявляє свій день без кулінарії. Крім того, посуд може бути прикрасою до інтер'єру і створити в кімнаті затишну атмосферу. Серед інших переваг вибору посуду як презент слід виділити:

  1. Практичність.
  2. Як кажуть, посуду багато не буває. Посуд є зручним подарунком, завдяки якому імениннику не потрібно витрачати час та гроші на покупку кухонного інвентарю.

  3. Оригінальність.
  4. Посуд з незвичайним декором може бути як прикраса інтер'єру, талісман або сувенір.

  5. Універсальність.
  6. Сервіз може стати чудовим презентом на честь різноманітних свят: весілля, хрестин, дня народження, новосілля. Різні предмети брендового кухонного начиння знадобляться людям різного віку та професій.

  7. Різноманітність дизайну.
  8. Існує безліч цікавих елементів кухонного посуду, що відрізняються оригінальністю. Наприклад, можна подарувати чашку або кухоль із фотографією улюбленого персонажа іменинника або із зображенням місця, де він любить відпочивати.

  9. Великий вибір.
  10. Кожен може вибрати дизайнерську миску, іменну ложку, термокухоль із власним дизайном, декоративні тарілки, набір келихів для вина та інші оригінальні подарунки, які відрізняються не тільки красивим зовнішнім виглядом, але й практичністю в експлуатації.

  11. Затишна атмосфера.
  12. Вигляд посуду на столі, особливо столових сервізів з гарним декором, створює доброзичливу та святкову атмосферу і є ознакою гостинності.

  13. Повага до людини.
  14. Набір посуду як подарунок говорить про те, що ви дбаєте про благополуччя людини, якій даруєте такий презент і оточуєте його своєю увагою.

Як вибрати якісний посуд

Інтернет-магазин Світ Посуду пропонує кілька порад, як правильно визначити якісне кухонне начиння. По-перше, якісний посуд відрізняється міцністю та практичністю у використанні. По-друге, якість прямо залежить від виробника, тому купуйте вироби тільки перевірених світових брендів у спеціальних магазинах посуду або надійних інтернет-магазинах. Щоб визначити якісний посуд, який стане незамінним помічником на вашій кухні, необхідно також звернути особливу увагу на:

  1. Виробник.
  2. Серед найкращих світових виробників якісного посуду слід виділити польський Chodzies, Cmielow, Krzysztof WAWEL; чеський Rudolf Kampf, Thun, Leander, Jeremy, Epiag; CreativeTops (Велика Британія); японський DPL Betta; німецька Falkenporzellan; Mikasa (США); Російська Імператорська порцеляна.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Матеріали для виготовлення кухонного начиння повинні бути екологічно чистими та безпечними для здоров'я. Найоптимальнішим варіантом для подарункових сервізів є кераміка, кришталь та порцеляна.

  5. Сертифікат якості.
  6. Наявність гарантійного талону та сертифікатів свідчить про якість продукції.

  7. Декор.
  8. Наявність гарного оформлення посуду, авторського малюнка або іншого оригінального декору на кухонному начинні може бути показником якості. Однак слід також не забувати, що якість виробу переважно залежить від матеріалу виготовлення.

  9. Вартість.
  10. Ціна подарункового набору посуду або сервізу не можна назвати низькою, проте ви платите за високу якість, отже, і за безпеку здоров'я.

  11. Вид посуду.
  12. Столовий сервіз, посуд для ресторану, пікніка або набір каструль — для кожного типу кухонного начиння існує однаковий список умов якості. Цей список включає: ціновий показник, бренд, матеріал виготовлення, наявність гарантійного талона, відсутність дефектів та перевірений постачальник.

  13. Відсутність дефектів.
  14. При виборі посуду потрібно врахувати той факт, що на якісному посуді не повинно бути жодних вад, недоробок, а також подряпин.


    Другие статьи
    Чим відрізняється посуд для ресторану від посуду для кухні
    Як правильно точити ножі
    Барбекю-гриль: як вибрати і користуватися
    Що таке керамічний посуд і як ним користуватися