mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Еко-посуд: безпечний посуд для кухні

Що можна віднести до екологічно чистого посуду?

Еко-посуд — кухонне начиння, виготовлене з безпечних та натуральних матеріалів для одноразового або постійного використання. Такі вироби виготовляють із природних матеріалів, таких як кераміка, скло, бамбук, дерево, пальмове листя, цукрова тростина. Крім того, екологічний посуд може виготовлятися з кукурудзяного крохмалю, пшеничного соломи, кокосового волокна або лушпиння насіння.

Екологічно чистий посуд не тільки відрізняється натуральними матеріалами виготовлення, а й безпекою для людського організму. Крім того, такий посуд ідеально підходить для тих, у кого маленька дитина. В основному, саме дитяче кухонне начиння виготовляється з екологічно чистих матеріалів, до складу яких не входять алергени.

Різновиди еко-посуду

экологическая посуда

Упродовж останніх десятків років вчені впровадили інноваційні методи створення екологічного одноразового посуду. Наприклад, щоб виготовити міцний, практичний в експлуатації та довговічний екологічний посуд, використовують різноманітні дерева, рослини та інші матеріали, які в процесі тривалої обробки перетворюються на невелику бамбукову миску на вашому столі. Серед основних типів еко-посуду необхідно виділити:

  1. Керамічні.
  2. Скляна.
  3. Бамбукова.
  4. Силіконова.
  5. Виготовлена з пальмового листя, очерету і т.д.
  6. Дерев'яні.
  7. Виготовлена із кукурудзяного крохмалю.

Переваги еко-посуду

Екологічний посуд має величезну кількість переваг, серед яких виділяють безпеку для здоров'я та натуральні матеріали виготовлення. Крім естетичного зовнішнього вигляду, еко-посуд має ряд інших переваг, наприклад, стійкість до механічних пошкоджень та можливість заморожування продуктів харчування. Серед основних переваг еко-посуду необхідно виділити:

  • екологічні та натуральні матеріали виготовлення;
  • відсутність шкідливих хімічних речовин;
  • одноразове використання, яке допомагає заощадити воду та час на очищення кухонного начиння;
  • можливість використання у мікрохвильовій печі;
  • можливість використаний посуд можна застосувати як органічне добриво;
  • відсутність впливу на смак та запах приготовленої їжі.

Таким чином, еко-посуд є відмінним варіантом для тих, хто захищає навколишнє середовище, а також для тих, хто любить їсти з якісного та красивого кухонного начиння. Крім того, набір екологічного посуду може стати чудовим варіантом подарунка для шанувальників натурального посуду. Ще однією додатковою перевагою є те, що бамбуковий посуд має цікавий дизайн, який підійде під будь-який інтер'єр.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Бамбуковий посуд: властивості та догляд за посудом з бамбука
    Де і як краще сушити посуд?
    Як вибрати шампури для шашлику?
    Туристичні ножі: види та особливості