mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як зберігати ложки та вилки?

Чому важливо правильно зберігати ложки та виделки

Організація столових приладів на кухні дуже важлива. Як відомо, при регулярному догляді та правильному зберіганні посуд може прослужити довше. Крім того, якщо правильно організувати робоче місце на кухні, готувати їжу якнайшвидше і цікавіше.

Найбільш популярними місцями для зберігання виделок та ложок є контейнери, полиці, шафа та підставки. Однак місце, де зберігаються столові прилади, має бути максимально сухим, адже вологе середовище може негативно вплинути на якість столових приладів, наприклад, дерев'яних ложок. Крім того, правильне зберігання кухонного начиння забезпечує довгий термін експлуатації посуду.

Як правильно організувати та структурувати ложки та виделки

Столовые приборы

Напевно, кожна господиня рано чи пізно замислюється про те, як і де правильно зберігати столові прилади. У цій статті ми поговоримо про те, як правильно зберігати столові прилади. Найбільш популярними місцями для зберігання ложок, виделок та ножів є:

  1. Вбудований контейнер. Контейнери, що вбудовуються в стільницю, не займають багато місця на кухні, а також значно полегшують повсякденну роботу господинь.
  2. Кухонна шафка. Величезною популярністю користуються кухонні шафки, які дозволяють зберігати безліч столових приладів.
  3. Спеціальні лотки. Пластикові кухонні лотки можна використовувати для зберігання столового начиння.
  4. Підставка. Для зберігання ложок або виделок найчастіше використовують пластикові або дерев'яні підставки, які не займають багато місця на кухні.
  5. Металева штанга. На металевій штанзі також можна розмістити багато кухонного начиння, у тому числі виделок, ложок та ножів.
  6. Гачки. Найбільш поширеним варіантом для зберігання ложок та виделок є гачки, які розміщують на кухонній стінці.
  7. Декоративні банки. Сучасні господині часто використовують декоративні скляні або металеві банки, прикрашені цікавими візерунками або квітами.

В яких умовах зберігати ложки та виделки

Залежно від матеріалу виготовлення ложки та вилки необхідно зберігати за різних умов. Наприклад, дерев'яні ложки потрібно розміщувати в ізольованому місці, оскільки дерево вбирає запахи. Кухонні прилади з нержавіючої сталі не повинні перебувати у вологому середовищі. Також при зберіганні столових приладів потрібно виконувати кілька правил:

  • насухо витирати столові прилади після кожного миття;
  • регулярно чистити виделки та ложки після використання;
  • зберігати прилади окремо від іншого кухонного інвентарю місці;
  • не використовувати для очищення приладів з нержавіючої сталі абразивні матеріали;
  • зберігати виделки, ножі та ложки в окремих осередках;
  • використовувати для миття лише перевірені хімічні речовини.

Таким чином, для кожної господині потрібно знати, як правильно зберігати столові прилади на кухні. Існує безліч варіантів, де можна розмістити вилки, ножі та ложки на кухні. Крім того, правильне планування розміщення кухонного інвентарю допомагає не тільки розвинути свої організаційні здібності, а й звільнити багато місця на кухні.

    Теги столовая посуда


    Другие статьи
    Чим прибрати накип із каструлі?
    Що вибрати: вок чи сотейник?
    Чому не можна зберігати їжу в чавунному посуді?
    Як очистити каструлю від пригорілого варення?