mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як користуватися відкривалкою для консервів

Види та різновиди відкривалок для консервних банок

Консерви є не лише ласощами, а й улюбленою стравою для багатьох людей. Найчастіше консерви, шпроти або кілька є головним інгредієнтом для приготування різноманітних салатів, крім того часто роблять смачні пироги з додаванням консерви. Як відомо, для відкриття консервної банки необхідний спеціальний пристрій. Існує безліч типів відкривалок, серед найпопулярніших виділяють: автоматичний або звичайний консервний ніж, ключ для відкривання кришок та електровідкривальник.

Серед переваг консервних ножів варто виділити невелику вагу, компактний розмір, демократичну ціну та можливість відкривати не лише консерви, а й банки із закрутками. Серед недоліків такої відкривалки необхідно виділити ймовірність поранитися в процесі відкривання банки, а також рвані краї, що залишають після себе ніж після відкриття судини. Автоматичні відкривалки відрізняються компактністю та практичністю у використанні, невеликим розміром, а також тим, що при відкриванні консервів не потрібно докладати особливих зусиль. Єдиним недоліком може стати необхідність заміни батарейок.

Як користуватись різними видами відкривалок для консервів

Консервный нож

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує ознайомитися з коротким описом принципу роботи найпопулярніших видів відкривачок для консервів. До таких відкривалок відносяться насамперед консервний ніж, автоматичні та електричні відкривалки, а також ключ для відкривання кришок. Отже, як користуватись різними видами відкривалок для консервів:

  1. Консервний ніж.
  2. Консервний ніж відрізняється простотою конструкції, проте вимагає небагато зусиль, щоб відкрити посудину.

  3. Електрична.
  4. Принцип роботи електричних відкривалок дуже схожий на роботу автоматичних, тому що два ці типи фіксуються на банку і тільки після цього починається процес відкорковування. Консервну банку слід розмістити на рівній поверхні, а прилад налаштувати так, щоб ніж потрапив на обід банки. Дуже важливо, щоб пристрій був розміщений правильно. Прилад автоматично вимикається, коли процес завершиться. Продуктивність пристрою також залежить від рівня заряду батарей.

  5. Ключ для відкриття кришок.
  6. Інструмент має схожу конструкцію та принцип роботи, як у консервного ножа.

  7. Автоматична.
  8. Насамперед, необхідно встановити батарейки згідно з інструкцією, потім слід встановити електровідкривалку на банку та натиснути кнопку. Механізм зчепиться з краєм банки і розріже кришку точно під обідком. Відкривання зупиниться автоматично відразу після завершення процесу різання. Завдяки вбудованому магніту, зрізана кришка відокремиться від ємності за лічені секунди.

Яку відкривачку краще вибрати

Щоб зрозуміти, який тип відкривалки підійде вам найбільше, необхідно дізнатися характеристики різних видів відкривалок. По-перше, варто звернути увагу на продуктивність та принцип роботи інструменту. По-друге, при купівлі відкривалки для консервних банок необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Тип відкривалки.
  2. Існує безліч видів відкривалок, починаючи від звичайного консервного ножа і закінчуючи величезною електричною відкривалкою, яку найчастіше використовують у ресторанах чи інших закладах громадського харчування.

  3. Виробник.
  4. Найкращими виробниками вважають англійську Joseph Joseph; BergHOFF, Cook&Co (Бельгія); іспанська Calve; Excellent Houseware (Нідерланди); німецька Leifheit.

  5. Матеріал виготовлення.
  6. Найоптимальнішим варіантом виготовлення для консервного ножа є нержавіюча сталь. Для виготовлення корпусу масивних електричних відкривалок найчастіше використовують харчовий пластик, проте деталі виготовляються в основному з нержавіючої сталі.

  7. Компактність.
  8. Якщо у вас мало місця на кухні, варто придивитися до компактного і практичного використання консервного ножа. Для тих, хто хоче швидко і ефективно відкривати багато банок, більше підійде електровідкривалка.

  9. Додаткові можливості.
  10. При виборі інструментів варто врахувати наявність додаткових можливостей. Наприклад, чи підходить цей тип для миття в посудомийній машині, чи має значення те, в який бік крутити.

  11. Комплектація.
  12. Важливим критерієм при виборі відкривалок також є наявність додаткових елементів, наприклад, чи є вушко для гачка або додаткова відкритка для пробок.

  13. Якість та ціна.
  14. Консервний ніж є ощадливим варіантом на кухні, його без проблем можна взяти з собою в похід. Крім того, такий кухонний інструмент не займе багато місця на вашій кухні. Для тих, у кого знайдеться багато вільного місця на кухні і хто хоче швидко відкривати консервні банки, кращим варіантом стане електрична відкривалка.

    Теги кухонная посуда консервные ключи


    Другие статьи
    Виделка з двома зубцями: для чого потрібна
    Як вибрати соковитискач
    Чим почистити мельхіорові ложки
    Чим графин відрізняється від глека