mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати соковитискач

Навіщо потрібна соковитискач

Соковитискач - найпростіший і зручний спосіб отримати свіжий сік з натуральних фруктів або овочів. Свіжовитий томатний сік, фреші з яблук, груш, апельсинів та інших фруктів є не тільки смачними напоями, але також дарують вашому організму корисні вітаміни і заряджають бадьорістю на весь день. Соковитискач ідеально підійде для тих, хто веде здоровий спосіб життя, такий кухонний предмет дозволяє в будь-який час насолодитися ковтком домашнього свіжого соку.

Соковитискачі є необхідним предметом на кухні для веганів, вегетаріанців, а також для тих, хто дотримується питних дієт. Крім того, сокові дієти сприяють зміцненню імунної системи, покращують апетит та самопочуття. Ще однією перевагою соковитискачів вважається те, що за їх допомогою можна отримати свіжий сік у будь-яку пору року.

Переваги соковитискача перед іншими способами приготування соку

Соковыжималка

Напевно, варто задуматися, як соковитискач впливає на якість та смак приготовленого соку. Для початку потрібно ознайомитися з трьома типами соковитискачів: цитрусової, шнекової та відцентрової. Цитрусовий соковитискач або цитрус-прес має просту конструкцію, яка сприяє швидкому отриманню соку з апельсинів, лимонів або інших цитрусових. Шнекові соковитискачі підійдуть для тих, хто любить сік з м'якоттю, а відцентрові для любителів чистого соку, без м'якоті. Серед недоліків відцентрових соковитискачів варто виділити шум під час роботи, а також нелегкий догляд та труднощі при очищенні. Однак відцентрові соковижималки мають чимало переваг, до яких належать:

  • висока швидкість віджиму;
  • доступна вартість;
  • простота у використанні;
  • широка шийка;
  • підходить для приготування соку із стандартних продуктів;
  • обробляють велику кількість фруктів та ягід;
  • чистий сік без м'якоті.

Шнекові соковитискачі ідеально підійдуть для тих, хто любить щодня пити свіжий сік. Однак такий тип соковитискачів має свої недоліки, наприклад, швидкість роботи шнекових соковитискачів значно нижча, ніж відцентрових. Крім того, шнекові соковитискачі не підходять для переробки врожаю. Серед переваг шнекових соковитискачів варто виділити:

  • дають найвищий відсоток соку;
  • сік не окислюється, зберігає всі корисні речовини;
  • низький рівень шуму;
  • наявність функції самоочищення;
  • підходить для приготування соку з трав, пшениці, ягід, сочевиці та навіть сої;
  • невелика кількість відходів;
  • отриманий сік можна зберігати тривалий час.

Як правильно вибрати соковитискач

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує ознайомитися зі списком важливих характеристик, які допоможуть вам вибрати якісну і довговічну соковижималку. По-перше, слід звернути увагу на поверхню соковижималки, на ній не повинно бути жодних пошкоджень чи інших дефектів. По-друге, при виборі соковитискачів необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Тип соковижималки.
  2. Соковитискачі ділять на кілька типів: шнекові (низькошвидкісні або холодного типу віджиму), відцентрові (високошвидкісні) та цитрус-преси, за допомогою яких можна швидко отримати свіжий сік із цитрусових.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Зазвичай корпус соковижималок виготовляють із пластику або нержавіючої сталі. Фахівці рекомендують віддати перевагу високоякісній нержавіючій сталі, тому що цей матеріал не почорніє при окисленні, крім того, у вичавленого соку не буде металевого присмаку.

  5. Швидкість та потужність.
  6. Традиційно потужність соковитискачів варіюється від 200 до 800 Вт. Що ж до швидкості обертання, то оптимальним варіантом вважають 8000-10000 оборотів на хвилину.

  7. Комплектація.
  8. Разом із соковитискачем у комплекті можуть бути додаткові насадки, ємності для готового соку, контейнер для подачі плодів, а також щітки для чищення.

  9. Виробник.
  10. Найкращими виробниками соковитискачів вважають німецький Braun; Panasonic, Sencor (Японія); американський Kenwood; Philips (Нідерланди); британський Russell Hobbs; Gorenje (Словенія).

  11. Можливість перемикання швидкостей.
  12. При покупці слід врахувати такий фактор, як кількість швидкостей. Рекомендується, щоб у соковижималці були хоча б дві швидкості: швидка швидкість підійде для отримання соку з твердих продуктів, а повільна для м'яких.

  13. Наявність безпечного режиму.
  14. Безпечний режим у соковижималці допоможе запобігти поломці кухонного інструменту. Принцип роботи безпечного режиму полягає в тому, що соковитискач не зможе увімкнутися, якщо його неправильно зібрали.

    Теги кухонная посуда соковыжималки


    Другие статьи
    Чим почистити мельхіорові ложки
    Чим графин відрізняється від глека
    Як прикрасити весільні келихи
    Як варити каву в турці