mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як прикрасити весільні келихи

Чим весільні келихи відрізняються від звичайних

Весільні келихи є необхідним аксесуаром на кожному весіллі. Це помічники нареченого та нареченої, які символізують початок нового спільного життя. З такими келихами молодята проводять весь день і ці ж келихи можна буде побачити на багатьох фотографіях, тому весільні келихи намагаються оригінально прикрасити. Через роки келихи нагадуватимуть про один із важливих днів у житті сімейної пари і радуватимуть теплими спогадами про молодість і той прекрасний день, коли молодята офіційно стали парою.

По-перше, весільні келихи відрізняються від звичайних келихів пишністю та різноманітністю декору. Зазвичай келихи для нареченого прикрашають намистинками, стразами, стрічками, квітами, гарним мереживом або оригінальними написами. По-друге, келихи для молодят повинні бути виготовлені із міцних та якісних матеріалів виготовлення. Рекомендується придбати келихи з кришталю чи міцного скла. Якісні келихи свідчать не лише про те, що молодята не пошкодували грошей на гарний посуд, а й говорять про те, що майбутня родина піклується про своє здоров'я.

Навіщо прикрашати весільні келихи

Весілля - свято, яке залишиться в нашій пам'яті на довгі роки. Кожна наречена мріє про те, щоб цей день пройшов як по маслу і став незабутнім як для нареченої, так і для нареченого. Тому всі наречені так сильно дбають про те, щоб приділити увагу кожній дрібниці та підібрати гарні та оригінальні аксесуари.

Весільні келихи залишаються на очах усіх гостей протягом усього весілля, тому необхідно постаратися, щоб гарний зовнішній вигляд та багатство декору викликали захоплення гостей. Крім того, келихи є символом нового життя, тому молодята намагаються якнайбільше приділити увагу на вибір та прикраси судин для шампанського. Серед головних причин, навіщо прикрашати весільні келихи:

  • вишуканий зовнішній вигляд;
  • символ духовного та фізичного поєднання молодят;
  • обов'язковий весільний аксесуар;
  • яскраві спогади;
  • традиція використання красиво декорованих келихів на весіллі;
  • символ нової сімейної пари;
  • показують значну роль нареченого та нареченої.

Як можна красиво прикрасити весільні келихи

Інтернет-магазин Мир Посуд пропонує ознайомитися зі списком оригінальних способів, як нестандартно і красиво прикрасити келихи на весілля. Традиція прикраси келихів залишається незмінною багато років, єдине, що змінюється рік у рік – це спосіб прикрашання келихів. Ми підібрали для вас найпопулярніші за останні роки варіанти прикраси весільних келихів:

  1. Гравіювання.
  2. Бокалы для свадьбы

    Популярним варіантом прикраси келихів є нанесення гравіювання у вигляді імен нареченого та нареченої, монограми або написів «Bride» та «Groom».

  3. Костюм нареченого і нареченої.
  4. Для любителів класичного стилю підійде прикраса весільних келихів у вигляді вбрання нареченого (смокінг) або нареченої (весільне плаття та фата).

  5. Квіти та бусинки.
  6. Свадебные бокалы

    Для декорування келихів на весіллі часто використовують живі або штучні квіти, а також різноманітних розмірів та квітів бусинки та елегантні бантики.

  7. Стрічки.
  8. Свадебные бокалы

    За допомогою стрічок звичайні келихи можуть запросто перетворити на справжній витвір мистецтва.

  9. Ручний розпис.
  10. Ручний розпис часто замовляють неординарні особи, які хочуть, щоб художник намалював гарний краєвид, перше місце зустрічі молодят або навіть портрети закоханих. Малюнок може бути виконаний за допомогою акрилових фарб або з використанням позолоти та блискіток.

  11. Полімерна глина.
  12. Для шанувальників handmade ідеально підійде варіант прикраси весільних келихів за допомогою полімерної глини, з якої можна зліпити оригінальні фігурки, квіти, бантики та багато іншого.

  13. Мереживо.
  14. Все більш популярним для прикраси весільних келихів останніми роками стало мереживо, яке ідеально поєднується з витонченістю кришталевої судини.

Головне пам'ятати, що на весіллі також існує традиція розбивання весільних келихів. Існує два популярні варіанти, як слідувати цій традиції. По-перше, молодята готують два набори весільних келихів: один набір гарних та якісних судин служить для підтримки урочистої атмосфери та використання таких келихів на фотосесії, інший набір недорогих келихів розбивають, як то кажуть, на щастя. По-друге, використовують лише один набір красиво декорованих келихів, які потім розбивають, єдиним недоліком такого сценарію вважають, що такі келихи неможливо зберегти на згадку.

    Теги столовая посуда бокалы бокалы для шампанского свадебные бокалы


    Другие статьи
    Як варити каву в турці
    Як виготовляється керамічний посуд
    Чи можна використовувати скляний посуд у газовій духовці
    У якому посуді готувати фондю