mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як перевірити кухонні ваги?

Чому важливо мати справні кухонні ваги

Маленькі кухонні ваги є чудовим помічником на кожній кухні. Кухонні ваги мають безліч переваг, наприклад такі ваги не займають багато місця на кухні, а також дозволяють максимально точно визначити вагу інгредієнтів. Крім того, кухонні ваги дозволяють відрахувати точну кількість борошна, круп або інших продуктів.

Кухонні ваги дозволяють не тільки точно відміряти кількість інгредієнтів на салат, наприклад, вони також стануть у нагоді тим, хто дотримується дієти. Деякі моделі кухонних ваг оснащені спеціальною функцією, яка дозволяє дізнатися про енергетичну цінність продукту. Знаючи точну кількість калорій, ви з легкістю зможете дотримуватись дієти, прописаної дієтологом.

Способи перевірки кухонних ваг

Кухонные веса

Справні кухонні ваги є гарантією смачної страви. Якщо ви готуєте за рецептом, такий інструмент допоможе вам швидко відрахувати потрібну кількість продуктів. Крім того, справні ваги можуть допомогти тим, хто веде здоровий спосіб життя та дотримується дієти. Пропонуємо до вашої уваги кілька ефективних способів, як швидко перевірити кухонні ваги на справність.

  • виставити нуль на шкалі
  • зважити предмет із відомою масою;
  • зважити продукт кілька разів поспіль;
  • одночасно зважити два продукти;
  • перевірити тарування кухонних ваг;
  • використовуйте монети для точності ваг;
  • перевірте, чи здатні кухонні ваги працювати з точністю до міліметра.

Як перевірити якість кухонних ваг

Інтернет-магазин Посуд пропонує кілька способів, як правильно вибрати якісні кухонні ваги. По-перше, слід звернути увагу на поверхню інструменту, на ній не повинно бути подряпин, осколів або інших дефектів. По-друге, при виборі кухонних терезів варто звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення.
  2. Найкращими матеріалами для виготовлення кухонних ваг вважають скло, високоякісний пластик та нержавіючу сталь. Терези, виготовлені з нержавіючої сталі відрізняються довгим терміном експлуатації, практичністю та легкістю у використанні, а також стильним зовнішнім виглядом. Крім того, нержавіюча сталь відрізняється високою стійкістю до корозії. Пластикові ваги підійдуть для використання на кожній кухні. Такий тип ваг відрізняється легкою вагою і компактністю, тому пластикові ваги можна легко носити з собою навіть у сумочці, вони також не займають багато місця на кухні. Однак пластикові вироби не є стійкими до механічних пошкоджень.

    Скляні ваги відрізняються оригінальним дизайном, презентабельним зовнішнім виглядом та особливою прозорістю. Крім того, скляні ваги поєднуються з будь-яким інтер'єром. Однак скляний посуд не відрізняється стійкістю до подряпин та інших механічних пошкоджень.

  3. Виробник.
  4. Серед найкращих світових виробників ваг для кухні необхідно виділити Brabantia (Бельгія); англійська Joseph Joseph; Maverick(США); швейцарський Vinzer; Vitesse (Франція).

  5. Додаткові функції.
  6. Деякі моделі кухонних терезів можуть мати різноманітні функції, які полегшують роботу з пристроєм. Наприклад, величезної популярності серед сучасних господарок користуються ваги з функцією автоматичного відключення або опцією обнулення шкали.

  7. Наявність гумових ніжок.
  8. Обгумовані ніжки на кухонних терезах запобігають ковзанню апарату по робочій поверхні.

  9. Тип ваги.
  10. Існує два типи ваг, серед яких виділяють механічні та електронні. Фахівці рекомендують віддати перевагу електричним кухонним терезам, які є більш точними, ніж механічні. Популярними інгредієнтами для вимірювання є вода, мука, молоко, олія, нарізана зелень і навіть мелений перець. Електронні кухонні ваги мають спеціальну кнопку, яка дозволяє перемикати режими між вищезазначеними інгредієнтами.

  11. Ергономічність.
  12. Важливим критерієм при виборі ваг має стати їхній розмір. Для невеликої кухні підійдуть маленькі портативні ваги, які не займають багато місця на кухні. Компактність є одним з основних факторів при виборі ваги для кухні.

  13. Конструкція.
  14. Кухонні ваги найчастіше виготовляють із металевими корпусами, сенсорними панелями управління та наявністю підсвічування. На старіших моделях можна ще побачити клавіші з кнопками, вкриті тонким шаром плівки. На панелі кухонних терезів можна побачити позначення кілограмів, грамів, фунтів і навіть унцій.

Таким чином, існує безліч способів, як правильно перевірити кухонні ваги. При виборі такого інструменту необхідно звернути особливу увагу на кілька факторів, згаданих вище. Якщо при покупці ви правильно оберете потрібні для вас ваги, вони будуть служити вірою і правдою на вашій кухні довгі роки.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Де зберігати кухонні ножі?
    Шейкер: як користуватись?
    Як відмити жир із кришки сковороди?
    Які бувають кухонні ножі?