mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати банки та контейнери для круп?

Чому важливо правильно зберігати крупи?

Спеціальні ємності для круп призначені для збереження якості та смакових характеристик продукції. Баночки для круп та сипучих продуктів загалом запобігають попаданню вологості, комах та впливу високих температур на продукти. Ще однією перевагою таких банок є їхня універсальність, адже такий посуд можна використовувати не тільки для зберігання круп, але також і для солі, цукру або спецій.

Головне завдання такого посуду полягає у збереженні поживних та смакових якостей круп. Скляні, керамічні, пластикові, металеві та дерев'яні ємності або контейнери відмінно підходять для зберігання круп, цукру, солі та спецій. Крім того, такі посудини практичні, не займають багато місця на кухні та завжди знаходяться під рукою.

Які є види ємностей для круп?

крупы Крупи, як і інші сипучі продукти, рекомендують зберігати у спеціальних ємностях, які не впливають на смак та запах їжі. Традиційно для зберігання круп використовують скляні або бляшанки, пластикові контейнери або дерев'яні судини. Залежно від матеріалу виготовлення виділяють такі ємності для зберігання круп:

  • пластикові контейнери;
  • керамічні;
  • скляні;
  • металеві банки;
  • дерев'яні;
  • кришталеві;
  • дизайнерські фарфорові ємності.

Поради щодо придбання якісних банок для круп

Якісні ємності для сипучих продуктів відрізняються тривалим терміном експлуатації, а також допоможуть прикрасити дизайн вашої кухні. Щоб вибрати ємність для зберігання круп, слід звернути увагу на бренд, відсутність дефектів на поверхні судини, а також на особливості матеріалу виготовлення. При виборі банок для зберігання круп необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення.
  2. Скло є нейтральним матеріалом, який не вбирає запахи та відрізняється високим рівнем міцності. Дерев'яні вироби екологічні та натуральні, проте добре вбирають вологу та сторонні запахи. Пластикові контейнери підійдуть для транспортування круп, а їх зберігання краще вибирати посуд з високоякісного пластику.

  3. Об `єм.
  4. Розмір посудини необхідно вибирати відповідно до кількості круп, які планується зберігати у такому посуді.

  5. Форма.
  6. Величезною популярністю на ринку посуду користуються круглі, овальні та прямокутні ємності для круп. Однак баночки овальної форми відрізняються величезним попитом у господарок.

  7. Прозорість.
  8. Завдяки прозорості судини можна відразу зрозуміти, скільки круп залишилося всередині. Крім того, прозорі вироби гідно виглядають на будь-якій кухні та надають новизну дизайну кімнати.

  9. Декор.
  10. Місткості для круп можуть бути прикрашені різноманітними малюнками, написами та візерунками. Набори дизайнерських баночок для круп можуть стати чудовим варіантом подарунка.

  11. Наявність кришки.
  12. Для зручного зберігання крупи слід вибирати баночки, які щільно закриваються, щоб крупи не висипалися і не поглинали сторонні запахи на кухні.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Як забрати запах обробної дошки?
    Як вибрати форму для випікання хліба?
    Види барного посуду
    Яка сковорода краща для смаження м'яса?