mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати пляшку для води?

На що варто звертати увагу при виборі пляшки

Пляшка для води стала незамінним та практичним предметом, який можна завжди носити із собою. Головними перевагами таких пляшок вважають функціональність, безпеку та надійність. Такий аксесуар знадобиться тим, хто хоче підтримувати водний баланс організму і залишатися в тонусі. Пляшка для води стане чудовим варіантом подарунка для людей, які ведуть активний спосіб життя, багато подорожують, займаються спортом та просто стежать за своїм здоров'ям.

На ринку посуду представлені цікаві варіанти спортивних пляшок для води та дитячих пляшок, які зручно брати із собою до школи. Важливими параметрами, які варто враховувати при покупці пляшки для води, є герметичність, розмір, ергономічність корпусу та щільність кришки. При виборі пляшки для води спочатку слід звернути увагу на:

  • питний комфорт;
  • тип кришки (з відкидною кришкою, з кришкою на різьбленні, з кліпсою, з трубочкою);
  • щільна фіксація;
  • наявність спеціального клапана та прогумованої кришки;
  • якість матеріалу виготовлення;
  • компактність;
  • ергономічність.

Як визначити, що пляшка буде зручною для пиття? Для цього потрібно звернути увагу на три ключові фактори. По-перше, пляшка повинна мати відповідний розмір та бути ергономічною. По-друге, пляшка має оптимальну ширину носика для пиття. Третім чинником, який варто звернути особливу увагу, є тип відкривання кришки.

Необхідний обсяг пляшки для занять спортом

Пляшка для води

Об'єм пляшки варіюється в залежності від віку. Пляшки для води для дорослих мають об'єм від 1 літра, для дітей шкільного віку підійдуть пляшки від 0,5 до 1 л. Головне завдання полягає в тому, щоб вибрати пляшку максимально зручну для використання. Кожен матеріал виготовлення має свої особливості:

  1. Алюміній.
  2. Пляшки для води, виготовлені з алюмінію, відрізняються простотою у догляді, тривалим терміном експлуатації та антибактеріальним покриттям. Алюмінієві вироби також не впливають на смак та запах води.

  3. Пластик.
  4. Пластикові пляшки для води можна назвати найпопулярнішими на сьогодні. Високоякісний пластик відрізняється удароміцністю та практичністю у використанні.

  5. Скло.
  6. Скляні вироби мають високу екологічність і хімічну інертність. Однак скляні пляшки не можна назвати практичними, адже скло є досить крихким матеріалом.

  7. Нержавіюча сталь.
  8. Вироби з нержавіючої сталі мають стильний дизайн та є стійкими до появи корозії.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Як прибрати запах із пластикової пляшки для води?
    Богемське скло: історія, види, властивості
    Навіщо витирати посуд після миття?
    Користь та шкода мідного посуду