mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати кавовий сервіз?

Що таке кавовий сервіз?

Кавовий сервіз є необхідною річчю для кожної гостинної кави. Кавовий сервіз є комплектом чашок для кави і заварника або френч-пресу. Традиційно такий тип сервізу виготовляють із міцних та практичних матеріалів, які відрізняються стійкістю до змін температури.

Кавові сервізи зазвичай використовують для красивої та ефектної подачі кави на святковий стіл. Завдяки наявності гарного декору та цікавого дизайну кавові сервізи користуються величезною популярністю серед сучасних господарок. Крім того, сервіз для кави можна використовувати як предмет декору.

Види кавових сервізів

Кофейный сервиз

Існує чимало різновидів сервізів для кави. Залежно від матеріалу виготовлення сервізи поділяють на фаянсові, фарфорові, керамічні, склокерамічні, кришталеві та скляні. Серед найпопулярніших видів кавових сервізів слід виділити:

  • набори для кави по-східному;
  • сервіз для подачі еспресо;
  • комплект для капучіно;
  • сервізи зі склянками для ірландської кави;
  • фарфоровий кавовий сервіз;
  • керамічні сервізи;
  • склокерамічні набори для кавових церемоній

Як вибрати набір посуду для кави?

Кавові сервізи не тільки можуть прикрасити святковий стіл, а й можуть стати чудовим варіантом подарунка для справжніх кавоманів. Крім того, кавові сервізи традиційно дарують на честь ювілею, на весілля чи новосілля. При виборі кавових сервізів необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення. Найбільш популярними варіантами матеріалів для виготовлення сервізів є кераміка, фаянс, порцеляна та скло.
  2. Декор. Наявність цікавого декору одна із головних чинників під час виборів сервіза.
  3. Виробник. Серед перевірених брендів, які займаються виготовленням кавових сервізів, слід виділити польську Cmielow, Krzysztof WAWEL, Walbrzych; Leander, Epiag, Rudolf Kampf, Jeremy, Thun (Чехія); японський Noritake; Російська Імператорська порцеляна.
  4. Кількість одиниць у наборі. В основному сервізи розраховані на дві, чотири, шість чи дванадцять персон. Для персонального використання підійде сервіз, розрахований на двох осіб. Кавовий сервіз для гостей має бути розрахований щонайменше на 6 персон.
  5. Відсутність дефектів. Головним критерієм під час вибору будь-якого посуду є ретельний огляд поверхні виробу. На поверхні виробу не повинно бути жодних подряпин, осколів, вм'ятин або будь-яких інших дефектів та пошкоджень.
  6. Ціна. Вартість кавового сервізу залежить від якості матеріалу виготовлення, а також від виробника.
  7. Додаткові елементи. Кавові сервізи можуть бути оздоблені позолотою або елементами срібла.

Таким чином, кавові сервізи використовують в основному для гарної подачі та сервірування кави. Такі сервізи виготовляються з якісних матеріалів, що відрізняються практичністю у використанні та тривалим терміном експлуатації. Крім того, кавові сервізи можна подарувати на день народження знайомій кавоманові.

    Теги столовая посуда


    Другие статьи
    Як зберігати ложки та вилки?
    Чим прибрати накип із каструлі?
    Що вибрати: вок чи сотейник?
    Чому не можна зберігати їжу в чавунному посуді?