mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати кухонний таймер

Що таке кухонний таймер

Кухонний таймер дозволяє з точністю до секунди визначити ступінь готовності страви. Завдяки кухонному таймеру можна засікти час, необхідний для приготування страви. Крім того, кухонні таймери значно полегшують роботу господарок, тим самим підвищуючи продуктивність їхньої праці.

Кухонний таймер є одним із секретних способів, як приготувати страви точно за рецептом. Таймер для кухні дозволяє заощадити час і не постійно підбігати до плити, перевіряючи готовність страви. Кухонний таймер також може виконувати функції секундоміра або годинника.

Навіщо потрібен кухонний таймер?

кухонный таймер

Кухонні таймери користуються величезною популярністю серед сучасних господинь завдяки простоті та практичності в експлуатації. Крім того, таймери для кухні відрізняються доступними цінами, різноманітністю дизайну та форм, а також тривалим терміном експлуатації при правильному використанні. В основному кухонні таймери призначені:

  • для заварювання чаю;
  • смаження м'яса, риби або овочів на грилі;
  • дозволяє контролювати процес приготування випічки;
  • з високою точністю визначає міру готовності яєць;
  • підвищують продуктивність роботи кухаря;
  • допомагають заощадити час під час готування;
  • відрізняються мобільністю та багатофункціональністю.

Як правильно вибрати кухонний таймер

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує кілька порад, які допоможуть вам правильно вибрати кухонний таймер. По-перше, зверніть увагу на поверхню інструменту, на ній не повинно бути жодних відколів, подряпин чи інших дефектів. По-друге, намагайтеся вибрати такий колір, кухонного таймера, який поєднуватиметься з кольоровою гамою вашої кухні. Крім того, при виборі кухонного таймера необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення. Найкращими матеріалами для виготовлення кухонного таймера є пластик, нержавіюча сталь та акрил. Посуд із високоякісного пластику відрізняється величезним вибором кольорової гами, яскравим дизайном та компактним розміром. Нержавіюча сталь є стійкою до корозії, а також відрізняється міцністю та практичністю у використанні. Крім того, кухонні таймери з нержавіючої сталі є стійкими до механічних дій. Акриловий посуд у свою чергу відрізняється екологічністю, а також не впливає на смак і запах страв, що готуються.
  2. Виробник. Серед перевірених світових виробників кухонних таймерів слід виділити Kuchenprofi, Westmark (Німеччина); американський Maverick; Brabantia (Бельгія); швейцарський Metaltex.
  3. Тип. Кухонні таймери умовно поділяють на два типи: механічні та електричні. Принцип роботи механічного таймера нагадує принцип роботи будильника. Такий таймер насамперед відрізняється мобільністю, різноманітністю форм, а також не займає багато місця на кухні. Електричні таймери вимагають підключення до електромережі та мають більший об'єм, ніж механічні. Існує ще один вид кухонного таймера – вузькоспеціалізований. Такий кухонний таймер має форму сталевого курячого яйця і відрізняється особливим матеріалом виготовлення, який є своєрідним індикатором: дозволяє визначити ступінь готовності яєць, змінюючи колір при дії високої температури.
  4. Дизайн. Кухонні таймери відрізняються різноманітністю дизайну. Такий інструмент для кухні може виготовлятися у формі помідора або інших овочів та фруктів, курячого яйця, собачки, морозива чи міні-каструльки. Існує безліч різноманітних форм та розмірів таймерів, які приваблюють своїм оригінальним дизайном.
  5. Додаткові функції. Деякі моделі кухонних таймерів мають додаткові функції: звукова і візуальна сигналізація, таймер зворотного відліку, функцію годинника, режим секундоміра і навіть наявність режиму гри.
  6. Розмір. Механічні таймери відрізняються меншим розміром, ніж електричні. Для власників маленьких кухонь краще придбати таймер невеликого розміру, який відрізняється компактністю та не займає багато місця на кухні.
  7. Індикатор. Фахівці виділяють кілька типів індикаторів таймерів, які мають свої недоліки та переваги. LCD дисплей відрізняється великим розміром та дорогою вартістю. РК сегментний індикатор має низьке енергоспоживання, а також має від 3 до 4 цифр на дисплеї. Світлодіодний сегментний індикатор має доступну ціну, проте споживає багато електроенергії.

Таким чином, кухонний таймер є необхідним предметом для тих, хто й дня не може уявити без готування на кухні. Кухонні таймери дозволяють контролювати процес приготування їжі, а також мають багато інших корисних функцій. Крім того, таймери для кухні мають незвичайний дизайн та форму, а також відрізняються практичністю у використанні.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Навіщо потрібний дитячий посуд?
    Як заточити кухонні ножиці?
    Як перевірити кухонні ваги?
    Де зберігати кухонні ножі?