mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Навіщо потрібний дитячий посуд?

Чим дитячий посуд відрізняється від звичайного

З появою дитини на сім'ї зароджується як почуття відповідальності за малюка, а й безліч необхідних дитини речей у домі. У цій статті ми розповімо вам про дитячий посуд, який має бути у кожного карапуза. Дитячий посуд - це спеціальне кухонне начиння, яке ідеально підходить для комфортного годування малюка.

Коли приходити час давати малюкові звичайну їжу, варто замислитися не тільки про правильний вибір продуктів і комплексне меню для вашого сина або доньки, але також і про придбання спеціального посуду. У чому ж відмінності дитячого посуду від звичайного? По-перше, дитячий посуд виготовляють із якісних та безпечних для здоров'я дитини матеріалів, які крім якості відрізняються стійкістю до механічних пошкоджень, що так цінується в період, коли ваше маленьке диво починає вередувати та розкидати все навколо. По-друге, посуд для дітей відрізняється практичністю у використанні та невеликим розміром.

Переваги дитячого посуду

детская посуда

Дитячий посуд – перша власність вашого малюка, яка дозволяє йому пізнати основи самостійності, та навчити його правильно використовувати столові прилади з раннього дитинства. Крім того, дитячий посуд має компактний розмір, що дозволяє правильно та точно розрахувати порцію їжі для вашої дитини. Головними перевагами кухонного начиння для дітей є:

  1. Дизайн. Цікавий малюнок, яскравий колір тарілочки або інший елемент декору на тарілочці може легко зацікавити вашого малюка. Розповідаючи історію про різнобарвного метелика, який сів малюкові на тарілку, ви маєте чудову можливість не тільки розвивати фантазію дитини, але також і домовитися про те, щоб вона з'їла ложечку смачної та корисної каші.
  2. Якість. Дитячий посуд повинні виготовляти із міцних та високоякісних матеріалів, що відрізняються безпекою для здоров'я. Серед найпопулярніших варіантів для виготовлення дитячого посуду виділяють порцеляну, кераміку, дерево, срібло, кришталь та фаянс.
  3. Гігієна. Окремий посуд для малюка допомагає дотримуватись правил гігієни. Варто звернути увагу, що дитячий посуд не рекомендується мити хімічними речовинами. Поки імунітет дитини недостатньо сильний, краще використовувати для годування окремий посуд.
  4. Практичність. Тарілки, миски, ложки та інші елементи кухонного посуду для дітей мають компактний розмір та відповідну форму, що дозволяє максимально зручно нею користуватися.
  5. Безпека. Дитячий посуд виготовляється із безпечних матеріалів. Це означає, що матеріал не повинен вступати в реакції з кислотами, бути стійким до корозії, а також стійким до деформування.
  6. Виробник. Кращими світовими виробниками посуду для дітей, продукція яких відрізняється високою якістю та міцністю матеріалів виготовлення, вважаються Juveel (Естонія); бельгійський BergHOFF; Tescoma (Чехія); італійська Pintinox, Salvinelli; Tramontina (Бразилія); німецька Villeroy & Boch, Rondell; Кольчугіне (Росія); італійська CreativeTops.
  7. Довгий термін експлуатації. Дитячий посуд, виготовлений із міцних та безпечних для здоров'я матеріалів, відрізняється довговічністю у використанні. Такий посуд є стійким до механічних пошкоджень, що дуже важливо, тому що маленькі діти люблять кидати все підряд.

Чому важливо мати дитячий посуд

Інтернет-магазин Посуди представляє кілька аргументів, чому так необхідно мати дитячий посуд, якщо у вас є дитина. По-перше, окремий посуд для вашого малюка має глибокий об'єм, який не дозволяє їжі вивалитися з судини, коли дитина тільки вчиться користуватися кухонним посудом. По-друге, використання окремого посуду знижує ризик захворювань, пов'язаних з бактеріями, що знаходяться на поверхні тарілок, які використовують дорослі члени сім'ї. Крім того, посуд для дітей має безліч інших переваг, наприклад:

  • підкреслює індивідуальність дитини;
  • компактний розмір та зручне використання;
  • з метою гігієни;
  • яскравий малюнок і дизайн, що приваблює, підвищать апетит дитини;
  • дитячий посуд здатний розвинути у дитини бажання навчитися самостійно їсти;
  • міцна конструкція, яка не користується проливом вмісту судини;
  • наявність кількох секцій, у яких можна покласти різну їжу.

Таким чином, дитячий посуд вкрай необхідний для тих, у кого з'явилася дитина. Завдяки особливій конструкції, безпечному матеріалу виготовлення та привабливому дизайну, такий посуд ідеально підійде для годування малюка. Крім того, якісний набір дитячого посуду може стати чудовим варіантом подарунка для молодих мам.

    Теги столовая посуда кухонная посуда детские наборы детские чашки


    Другие статьи
    Як заточити кухонні ножиці?
    Як перевірити кухонні ваги?
    Де зберігати кухонні ножі?
    Шейкер: як користуватись?