mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати надійний термос

Навіщо потрібен термос

Термос – це дуже зручна та практична річ у кожному будинку. З його допомогою можна брати із собою гарячі напої не тільки на роботу, а й на відпочинок та природу. Крім цього, термос може стати незамінним подарунком для тих, хто постійно перебуває в русі.

Якщо ви хочете в будь-який час насолодитися гарячим чаєм або кавою, слід задуматися про придбання такого посуду як термос. Крім цього, існує величезний вибір різноманітних термосів, що відрізняються кольоровою гамою, розмірами та призначенням. Величезною популярністю в наш час користуються також термочашки та термокухлі, які відрізняються від звичайного термоса конструкцією та розміром.

Як відрізнити якісний термос від неякісного

Термос

На жаль, на ринку посуду все більше і більше можна зустріти підробок кухонного начиння від відомих світових виробників. Щоб цього уникнути, потрібно знати, як визначити посуд низької якості. Термос, що відрізняється низькою якістю, має:

  • специфічний запах;
  • відсутність логотипу;
  • погана герметичність;
  • сторонні шуми при струшуванні;
  • не якісний матеріал;
  • відсутність гарантійного талону;
  • наявність дефектів лежить на поверхні судини.

Як правильно вибрати надійний термос

Інтернет-магазин Мир Посуд підготував для своїх клієнтів кілька рекомендацій, які допоможуть вам вибрати якісний термос. По-перше, слід запам'ятати, що термоси та інший посуд слід купувати лише у перевірених магазинах. По-друге, фахівці рекомендують вибирати лише ті термоси, які мають хорошу теплоємність та герметичність. По-третє, при виборі термоса слід звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал для виготовлення колби.
  2. Найкращими матеріалами для виготовлення колби вважають скло, метал та пластик. Скляні колби не є стійкими до механічних пошкоджень. Металева колба є стійкішою, ніж скляна. Що стосується пластику, то краще вибирати високоякісний харчовий пластик від перевіреного бренду. Пластикові вироби відрізняються низькою ціною, нестійкістю до різких перепадів температури та недовгим терміном експлуатації.

  3. Кришка.
  4. Кришка термоса повинна рівно і щільно закриватися, щоб уникнути протікання рідини.

  5. Призначення.
  6. Існують спеціальні термоси для напоїв та для зберігання їжі.

  7. Високоякісний виробник.
  8. Серед перевірених виробників термосів виділяють німецьку Thermos, Tatonka, LaPLAYA; Contigo, Stanley (США); шведський Primus; Арктика, BIOSTAL (Росія); бельгійський Cook-n-Co; Vitesse (Франція); швейцарський Vinzer; Korkmaz (Туреччина).

  9. Об `єм.
  10. Існує безліч термосів із різноманітними обсягами. У середньому найбільш популярними та практичними є обсяги від 0.5 до 2 літрів.

  11. Герметичність.
  12. Конструкція термоса має бути ергономічною, а кришка має щільно закриватися.

  13. Відсутність дефектів.
  14. Поверхня термоса має бути ідеально гладкою. На ній не повинно бути жодних подряпин, вад, тріщить та інших неточностей.

    Теги термосы


    Другие статьи
    Чим корисна срібна ложка
    Як чистити тефлонові сковорідки
    Що таке казан і як правильно його вибрати
    Ідеї для святкового столу