mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати чарки?

Чому важливо пити з якісних чарок

Якісний посуд є не лише показником забезпеченості, а й ознакою того, що в будинку дбають про своє здоров'я та добробут. Чарки , як і інший столовий посуд, є незамінним атрибутом на святковому столі. Такі вироби використовують для алкогольних напоїв.

Чарки використовують для горілки, домашньої наливки, рому та інших алкогольних напоїв. Матеріал виготовлення цих судин має бути якісним та міцним. По-перше, від матеріалу виготовлення залежить стійкість до механічних пошкоджень, а також термін експлуатації судини. По-друге, якісні чарки на столі – ознака гостинності.

Як правильно вибрати чарки

Рюмки

Інтернет-магазин Світ Посуд підібрав для своїх клієнтів кілька порад щодо вибору чарок. По-перше, при виборі чарок слід звернути увагу на поверхню виробу, на ній не повинно бути жодних осколів, подряпин чи інших вад. По-друге, при виборі чарок необхідно звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення. Кращими матеріалами вважаються кришталь, жароміцне скло, метал. Головною перевагою скляних виробів є універсальність та невибагливість у догляді. Кришталеві чарки підійдуть для подачі алкогольних напоїв під час застілля, а також легко зможуть прикрасити святковий стіл. Чарки, прикрашені золотом або дорогоцінним камінням, відносять до ювелірних виробів. Такі чарки відрізняються елегантним зовнішнім виглядом та гарним декором.
  2. Перегляд. Чарки від семи до чотирнадцяти сантиметрів використовуються для подачі міцних вин, лікерів та домашніх настоянок. Традиційні чарки мають велику ніжку, а також вишуканий декор, часто у вигляді дорогоцінного каміння або позолоти. Чарки з висотою від п'яти до семи сантиметрів зазвичай мають коротку ніжку та призначаються для коньяку або бальзаму. Металеві або скляні чарки висотою від чотирьох до семи см використовують для подачі горілки, текіли, рому або абсенту.
  3. Форма. Чарки для подачі алкогольних напоїв мають традиційну круглу форму, що звужується донизу. Сувенірні чарки можуть відрізнятися від звичайних химерною формою, а також наявністю дорогоцінного каміння і т.д.
  4. Об `єм. Об'єм традиційної великої чарки становить від 50 до 80 мл. Для середньої чарки характерним є об'єм 30-40 мл.
  5. Розмір. Залежно від розміру чарки умовно поділяють на великі, середні та малі.
  6. Вартість. Ціна виробу залежить від бренду, якості матеріалу виготовлення, а також наявності декору.

Кому і з якого приводу доречно буде дарувати чарки?

Традиція дарувати посуд у день одруження символізує те, що людина, яка дарує кухонне начиння молодятам, піклується про їх благополуччя. Чарки є чудовим варіантом подарунка для поціновувачів домашніх алкогольних напоїв. Крім того, найчастіше дарують:

  • набори подарункових стопок;
  • декоровані чарки на честь Дня народження;
  • чарки (келихи) з вигравіруваними іменами на весілля;
  • судини із позолотою або елементами срібла можна подарувати на річницю;
  • комплект чарок із цікавим дизайном можна подарувати як сувенір.

Таким чином, чарки є незамінними елементами кухонного начиння, яке знадобиться для подачі алкогольних напоїв. Крім того, набір гарно декорованих чарок може стати чудовим варіантом подарунка для барменів. Чарки є не тільки обов'язковим елементом кожного застілля, але й створюють атмосферу для святкового столу.

    Теги столовая посуда


    Другие статьи
    Що можна заморозити у формі для льоду?
    Пригоряє сковорода: що робити?
    Пожовкли тарілки: чим відбілити?
    Чим чистити кришталевий посуд?