mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Яким має бути якісний посуд

Яким має бути якісний посуд

Посуд для кухні повинен бути не тільки практичним в експлуатації, але також відрізнятися якістю. Адже від якості кухонного начиння залежить не лише смак страви, а й настрій людини. Крім того, якісне кухонне начиння є ознакою гостинності.

На кухні завжди має бути хоча б один набір якісного посуду, який підійде для сервірування столу. Такий комплект не тільки стане в нагоді, щоб прикрасити святковий стіл, а й покаже, що господарі дбають про своїх гостей. Якісний посуд повинен бути міцним, практичним, довговічним у використанні, а також виготовленим з якісних матеріалів. Якість інструменту для кухні також залежить від надійності виробника.

Качественная посуда

Ознаки якісного посуду

Якісний посуд є не лише показником статусу, а й гарантією здоров'я. Якісний матеріал виготовлення свідчить про тривалий термін експлуатації, а також означає, що виріб не є токсичним та шкідливим для здоров'я. Однією з головних ознак якості також вважають гарантійний талон, який має бути у кожного товару.

Серед інших ознак якісного інвентарю для кухні можна виділити товсте дно каструль, надійне кріплення ручок та відсутність ушкоджень. Ще одним фактором якості може бути надійний виробник. Щоб визначити якісний посуд, слід звернути особливу увагу на:

  1. Виробник.
  2. Серед найкращих продуцентів якісного посуду можна виділити бельгійський BergHOFF; чеська фірма Tescoma, Bohemia; турецький Korkmaz; французький Pyrex; швейцарський Vinzer.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Найбільш міцними матеріалами для виготовлення сковорідок та каструль прийнято вважати чавун, кераміку та нержавіючу сталь. Для виготовлення чашок використовують термостійке скло, кришталь, фарфор та фаянс.

  5. Ціна.
  6. Якісне кухонне начиння, виготовлене з міцних матеріалів, не коштує дешево.

  7. Нема дефектів.
  8. На якісному посуді не повинно бути жодних вад чи недоробок.

  9. Екологічна безпека.
  10. Багато світових виробників намагаються виготовляти продукцію, яка відрізняється довговічністю у використанні і не шкодить навколишньому середовищу.

  11. Хімічна інертність.
  12. Рекомендується, щоб посуд був виготовлений із безпечних для здоров'я матеріалів, які не вступають у реакцію з іншими матеріалами.

  13. Покриття.
  14. Особливою популярністю серед господарок користується посуд з антипригарним покриттям.

Як вибрати посуд для дому

До вибору посуду для будинку варто підходити з особливою увагою, адже від якості кухонного приладдя може залежати благополуччя ваших близьких. Страви, які подають на якісних тарілках, не тільки красиво виглядають, але й мають особливий смак. Інтернет-магазин Світ Посуд підібрав кілька порад, які допоможуть вибрати кухонне начиння для вашої кухні.

По-перше, необхідно звернути увагу на якість виробів, правила експлуатації та наявність гарантійного талону. По-друге, фахівці рекомендують вибирати тільки той посуд, який вам дійсно подобається. Щоб вибрати посуд для будинку, який стане чудовим помічником на вашій кухні і буде відрізнятися високою якістю та практичністю у використанні, слід також врахувати:

  1. Інтер'єр.
  2. Сервірувальний посуд повинен підходити під інтер'єр кімнати та бути прикрасою святкового столу.

  3. Комплектація.
  4. Для великої родини краще придбати набір кухонного начиння. Посуд можна купувати і окремо, але на це піде чимало часу.

  5. Колір та форма.
  6. Посуд для приготування їжі повинен бути максимально ергономічним та зручним у використанні. При виборі виробів для сервірування необхідно звернути увагу на форму та колір. Не рекомендується вибирати яскраві кольори для кухонного начиння.

  7. Матеріал виготовлення.
  8. Існує безліч матеріалів для виготовлення кухонного начиння: алюміній, нержавіюча сталь, кераміка, чавун, фарфор, жароміцне скло, кришталь і т.д. Однак при виборі посуду для приготування, зберігання або подачі їжі потрібно пам'ятати, що матеріал для виготовлення повинен бути безпечним для організму і хімічно інертним.

  9. Марка.
  10. Найкращими брендами скляного посуду вважають Bohemia, Arcoroc, Pyrex, Luminark, Mikasa, Simax. Серед нержавіючого посуду лідирують марки Rondel, Tramontina, Vitesse, Calve, Gipfel. Якісне начиння з антипригарним покриттям виготовляють Tefal, Essa та Ballarini. Популярними виробниками керамічного кухонного начиння вважають Le Creuset та Emile Henry.

  11. Вартість.
  12. Купувати комплект кухонного начиння дешевше, ніж купувати посуд окремо. Крім того, у наборах всі елементи посуду поєднуються один з одним дизайном, формою та розміром.

  13. Покриття.
  14. Серед найпопулярніших видів покриттів виділяють емальоване, керамічне та синтетичне.


    Другие статьи
    Що потрібно для гарного ресторану чи кафе
    Що таке сотейник і для чого він потрібен
    Як вибрати заварник для чаю
    Як вибрати сковороду для млинців