mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Що потрібно для гарного ресторану чи кафе

Що потрібно для гарного ресторану чи кафе

Вишукані меблі, дорогі картини, оригінальний дизайн, ввічливий персонал, професійні кухарі, багате меню – все це потрібно для гарного ресторану. Кожен ресторатор знає, як нелегко досягти успіху в цій сфері, тому в сьогоднішній статті ми розповімо, як зробити свій ресторан одним із найкращих. По-перше, не варто забувати, що одним із чинників успіху є доброзичлива атмосфера закладу.

По-друге, слід пам'ятати, що гарний та якісний посуд – ознака високого рівня ресторану чи кафе. Тому і в жодному разі, не можна економити на посуді. Посуд високої якості також є ознакою того, що ви дбаєте про благополуччя своїх клієнтів.

Посуда для ресторана

Як вибрати посуд для ресторану чи кафе

Не багатьом відомо, що посуд, його колір та вигляд впливає на враження відвідувачів. Крім того, якісний посуд дозволяє визначити рейтинг ресторану та є однією з причин великої кількості відвідувачів. Щоб правильно вибрати посуд для ресторану, який служитиме вам довгий час і радуватиме відвідувачів, необхідно звернути увагу на:

  1. Колір.
  2. Білий колір вважається оптимальним варіантом для ресторанного посуду, адже їжа, подана на посуді білих тонів, виглядає контрастно і збуджує апетит. Крім того, білий колір є універсальним та візуально збільшує простір.

  3. Набір комплектів.
  4. При виборі посуду, варто звернути особливу увагу на комплектацію наборів. Необхідно придбати столові прилади, сервізи, комплекти каструль, сковорідок, сотейників, а також чайних і кавових сервізів.

  5. Дизайн.
  6. Дизайн посуду слід обирати під інтер'єр закладу.

  7. Кількість.
  8. Для закладів громадського харчування рекомендується купувати набори посуду, які поєднуються формою, розмірами та декором.

  9. Матеріал виготовлення.
  10. Існує безліч матеріалів для виготовлення посуду, проте для кафе та ресторанів підійдуть лише міцні, практичні, екологічно чисті та безпечні для здоров'я матеріали.

  11. Форма та розмір.
  12. Форму та розмір посуду прийнято підбирати залежно від типу їжі, яку подаватимуть на посуді.

  13. Багатофункціональність.
  14. Рестораний посуд повинен підходити для використання в посудомийних машинах, а також для розігріву їжі в мікрохвильовій печі.

Приклади посуду в кафе та елітних ресторанах

Інтернет-магазин Мир Посуд пропонує ознайомитися з прикладами кухонного начиння у відомих світових кафе, ресторанах, їдальнях та інших закладах громадського харчування. Серед відомих світових виробників, продукцію яких використовують у ресторанах та кафе, виділяють іспанський Arcos; італійська Ballarini, LUIGI BORMIOLI; польська Chodziez, Cmielow; німецька Seltmann Weiden. Особливу популярність користується продукція французького бренду Luminarc, TOP ART STUDIO, Pyrex; китайської фірми CAMEO, чеського виробника Thun та WNK (Гонконг).

Ще одним брендом, продукцію якого використовують у престижних ресторанах у всьому світі, є португальська торгова марка Costa Nova. Виділяють серії Alentejo, Village, Impressions, Friso, Astoria, Lisboa, Madeira, Nova, Barocco та Mediterranea. Посуд виготовляється з високоякісної кераміки різноманітних кольорів, має оригінальний дизайн та відрізняється унікальністю:

  1. Фрісо.
  2. Білий посуд Friso, виготовлений із якісної кераміки, використовують у багатьох ресторанах Лондона, у тому числі в тих, хто удостоєний зірок Мішлен: Berners Tavern, Tredwell's, Pollen Street Social, Mazi. Посуд із цієї колекції також популярний у пабах The Malt House, The Fox and Grapes та кафе-барі Pennerthorne's. Португальська кераміка є відомою і за межами столиці Сполученого Королівства, такий посуд вживають для подачі страв та сервірування столу в популярних ресторанах та пабах Йоркширу та Уельсу.

  3. Impressions.
  4. Для багатьох англійців оригінальність дизайну та елегантний зовнішній вигляд посуду чи не найголовніше у ресторанному бізнесі. Тому колекція Impressions стала настільки популярною в лондонському пабі The Punch Bowl, кантрі-ресторані The Fox Hole та заїжджому дворі The Pipe and Glass, який отримав зірку Мішлен і знаходиться на околицях Долтона.

  5. Village.
  6. Колекцію посуду Village можна знайти в ресторані Miramar, Jani Llafranc (Іспанія),

  7. Лісбоа.
  8. Цю серію посуду активно використовують ресторани, які спеціалізуються на середземноморській кухні в Дубаї, наприклад Alma 560 Cafe. Колекція посуду начебто переносить клієнтів ресторану до закладів громадського харчування колоритного Лісабона.

  9. Барокко.
  10. Колекціями розкішного португальського посуду прикрашають ресторан Choupana Caffe у Лісабоні та каталонський Origens.

  11. Astoria.
  12. Дизайнери закладу Caxton Grill у Лондоні вибрали для сервірування посуд із серії Astoria, яка ідеально підходить під інтер'єр. Цю колекцію також у ресторанах Cantinho do Avillez та Portarossa (Порто).

  13. Mediterranea.
  14. Посуд цієї серії має цікавий стиль, який нагадує сільське кухонне начиння середземномор'я. Колекції Mediterranea використовують у ресторанах Chao De Pedra та Casa do Marques (Лісабон).


    Другие статьи
    Що таке сотейник і для чого він потрібен
    Як вибрати заварник для чаю
    Як вибрати сковороду для млинців
    Яким має бути посуд для суші