mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Який посуд дарувати на весілля, день народження та інші свята?

Чи можна дарувати посуд на свята

Приймати подарунки любить кожен, проте витрачати час на вибір подарунка не кожен зможе. Як щодо посуду як подарунок? Багато хто думає, що дарувати кухонне начиння прийнято тільки жінкам. Однак таку оману можна пояснити стереотипами, прикметами та іншими незрозумілими речами, на які не завжди варто витрачати свій дорогоцінний час. Отже, що ж із кухонного приладдя можна подарувати чоловікові? По-перше, набір якісних склянок для коктейлів, декоровану фляжку, або навіть набір кришталевих чарок . По-друге, гравірований мисливський ніж може стати непоганим варіантом подарунка.

Дехто думає, що посуд не прийнято дарувати у зв'язку з прикметами. Однак слід над цим добре подумати, адже розбитий або розколотий посуд не можна дарувати. А ось зайвий якісний посуд на кухні ніколи не завадить. У цій статті ми обговоримо важливі нюанси при виборі посуду як подарунок, а також зробимо акцент на тому, який посуд небажано дарувати.

  • сувеніри;
  • посуд для оздоблення інтер'єру;
  • кухонне начиння як талісман;
  • сервірувальний посуд;
  • срібні та кришталеві сервізи;
  • дитячий посуд;
  • Урожай комплекти посуду.

Що можна дарувати, а що не можна

Посуда на свадьбу

У народі досить поширеною є прикмета, що ножі і виделки дарувати не рекомендується. У давнину вірили, що подарувавши гострі предмети, можна викликати лихо і постійні сварки в будинок. Пропонуємо вам ознайомитися з посудом, який краще подарувати в залежності від свята:

  1. День народження
  2. Як подарунок для іменинника слід розглянути посуд, який має оригінальний дизайн і відрізняється високою якістю. При виборі варто звернути увагу на колір, дизайн та гравіювання виробу.

  3. Весілля
  4. З нагоди весілля доречно подарувати великі набори столового посуду. Кращим презентом для молодят також може стати набір кришталевого посуду із золотим або кришталевим декором, а також комплект тарілок із сімейними фотографіями.

  5. Ювілей
  6. Подарунок на ювілей має бути оригінальним, практичним, а найголовніше сподобатися імениннику. Ось кілька ідей для подарунка на ювілей: комплект кришталевих келихів, чарки, виготовлені з якісного кришталю, гравіровані цукерниці, іменні столові прилади, золоте кільце для серветок.

  7. Хрестини
  8. Срібні іменні ложки з оригінальним гравіюванням вже кілька років стали невід'ємним атрибутом на хрестинах. Навіть багато років тому срібло вважалося талісманом та оберегом від нечистої сили. Крім того, срібний посуд має антибактеріальні властивості, що робить срібло одним з найкращих матеріалів для виготовлення дитячого посуду.

Таким чином, кухонне начиння є практичним та потрібним подарунком. Предмети столового посуду стануть чудовим варіантом подарунка з нагоди новосілля чи іменин. Крім того, декорований посуд можна подарувати не лише на весілля, а й на день народження.

    Теги столовая посуда кухонная посуда домашний интерьер


    Другие статьи
    Коли потрібно міняти посуд?
    Види самоварів та їх особливості
    Як вибрати млинну сковорідку?
    Як відрізнити кришталеві келихи від скляних?