mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати млинну сковорідку?

Якою має бути млинцева сковорідка

Млинні сковорідки стали чи не головною зброєю вправних господарок у боротьбі за право назвати себе найкращою у приготуванні млинців. До вибору млинцевої сковорідки потрібно підходити правильно. По-перше, правильно вибравши сковорідку, ви позбавите себе неприємностей, таких як прилипання тіста до поверхні сковороди. По-друге, при виборі такого сковорідки необхідно звернути особливу увагу на тип плити. Краще заздалегідь переконатися, чи сковорідка підходить більше до індукційної плити, або до електричної. В ідеалі якісна сковорідка для млинців повинна мати:

  • товсте дно та тонкі стінки;
  • легка вага для зручного маневру сковорідкою;
  • класичну круглу форму;
  • антипригарне покриття, яке допомагає уникнути пригорання млинців;
  • діаметр сковорідки більше ніж 20 см;
  • міцну довгу ручку з наявністю жароміцного покриття;
  • стійкість до високих температур.

Види млинних сковорідок

Блинная сковородка

Залежно від матеріалу виготовлення млинці сковорідки ділять на алюмінієві, керамічні, чавунні, мармурові, а також сковорідки з антипригарним покриттям. Не можна однозначно сказати, яка сковорідка краще, адже кожен із вищеперелічених матеріалів виготовлення має свої особливості. Пропонуємо вам ознайомитися з перевагами та недоліками кожного типу млинних сковорідок:

  1. Антипригарне покриття.
  2. Серед головних переваг сковорідок з антипригарним покриттям слід виділити те, що для приготування млинців на такій сковороді потрібна мінімальна кількість олії. Єдиним недоліком можна вважати недешеву вартість якісних сковорідок з антипригарними властивостями.

  3. Керамічне покриття.
  4. Керамічні сковорідки відрізняються безпекою для здоров'я, невибагливістю у догляді, а також високою стійкістю до подряпин. Сковорода з керамічним покриттям потребує особливого догляду, а також ціна такого посуду трохи перевищує ціновий діапазон інших сковорідок.

  5. Мармурове покриття.
  6. Сковорідки, виготовлені з мармурового покриття, не є токсичними. Мармурове покриття відрізняється стійкістю до деформування. Для смаження млинців на такій сковорідці не потрібно багато олії. Однак мармуровий посуд не відрізняється дешевшими цінами.

  7. Чавунна.
  8. Масивні чавунні сковорідки відрізняються довговічністю у використанні, стійкістю до появи корозії, а також гарною теплопровідністю. Проте чавунні вироби є стійкими до впливу кислот.

  9. Алюмінієва.
  10. Алюмінієві судини мають легку вагу, низьку ціну, а також відрізняються простотою догляду. Сковорідки з алюмінію мають свої недоліки, наприклад, схильність до деформації, можливу токсичність при пошкодженні захисного шару, а також низьку теплопровідність.

Таким чином, млинці є чудовим помічником у приготуванні смачних млинців. Як відомо, від якості матеріалу виготовлення сковорідки безпосередньо залежить смак млинців. Тому так важливо вибрати правильну сковорідку, яка не тільки відрізняється гарним зовнішнім виглядом, але також може похвалитися міцністю та практичністю в експлуатації.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Як відрізнити кришталеві келихи від скляних?
    Чавунний казан іржавіє: що робити?
    Як вибрати кавовий сервіз?
    Як зберігати ложки та вилки?