mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Яку вибрати маслю?

Що таке масляна

Масляна - предмет кухонного начиння, який служить для зберігання та подачі вершкового масла. Такий інструмент нагадує невелику підставку, на яку поміщають олію. Масляни також бувають у вигляді контейнера з кришкою.

Масляни мають багато переваг, серед яких варто виділити практичність і легкість у використанні, високу функціональність, оригінальний дизайн. Крім того, завдяки герметичній конструкції маслинки зберігають смакові якості продукту. Масляни, виготовлені з якісних матеріалів, та з наявністю оригінального декору, можуть служити як прикраса святкового столу.

Різновиди маслянок

Масленка

Ще однією з переваг маслянок є різноманітність форм. Наприклад, великим попитом на ринку користуються масляни у вигляді дорогоцінних скриньок, лотків, витончених підставок з кришкою. Залежно від матеріалу виготовлення найбільш популярними видами маслянок є:

  1. Маслянка з нержавіючої сталі.
  2. Нержавіюча сталь є стійкою до корозії, а також має високі антибактеріальні властивості. Масляни з нержавіючої сталі також мають довгий термін експлуатації, і чудово підходять для щоденного використання.

  3. Скляна масляна.
  4. Скляні масляни мають високий рівень прозорості, а також привабливий зовнішній вигляд. Крім того, маслянки зі скла не впливають на смак продуктів, що зберігаються.

  5. Пластикова масляна.
  6. Пластикові маслянки відрізняються легкою вагою та практичністю в експлуатації. Однак, пластикові вироби вкрай нестійкі до деформації.

  7. Порцелянові та керамічні маслянки.
  8. Масляни, виготовлені з кераміки, кришталю та порцеляни, можуть стати чудовим варіантом подарунка. Головна перевага таких маслянок полягає у витонченості декору.

Як правильно вибрати маслюку

Інтернет-магазин Світ Посуду пропонує розглянути кілька порад щодо вибору маслянки. По-перше, маслянки повинні виготовлятися з екологічного та безпечного для здоров'я матеріалу. По-друге, при виборі масляни необхідно звернути особливу увагу на:

  • перевірений виробник: Krzysztof WAWEL (Польща), німецький Rosle, Thun (Чехія), російська Імператорська порцеляна та інші;
  • високоякісний та міцний матеріал виготовлення;
  • наявність кришки;
  • розмір масляки;
  • відсутність дефектів лежить на поверхні вироби;
  • форма масляни.

Таким чином, масляна є незамінним кухонним інструментом, який дозволяє зручно зберігати вершкове масло. Завдяки компактному розміру маслянки не займають багато місця в холодильнику. Вибираючи маслю, варто звернути увагу на матеріал виготовлення, від якого залежить надійність зберігання олії, а також її смакові характеристики.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Як відмити скляний посуд?
    Як вибрати овочечистку?
    Як і чим чистити барбекю та гриль?
    Як і чим чистити дитячий посуд?