mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати овочечистку?

Для чого потрібна овочечистка

Овочечистка - кухонний інструмент, який призначається для очищення шкірки від овочів та фруктів. Овочечистки швидко справляються з овочами та фруктами різної твердості та діаметру. Крім того, овочечистка нагоді для приготування шоколадної стружки для прикраси торта, пирога або інших десертів.

Овочечистки допомагають тонко нарізати заморожений сир або вершкове масло. Завдяки продуманій конструкції інструменту, овочечистка є набагато безпечнішою за звичайний кухонний нож. Також овочечистки дозволяють очищати шкірку з коренеплодів із мінімальними відходами.

Види овочечисток

Овощечистка

Ще однією з переваг овочечисток є те, що такий кухонний інструмент дозволяє максимально безпечно очистити шкірку, не пошкодивши при цьому ні продукт, ні руку. Крім того, якісна брендова овочечистка може стати чудовим варіантом подарунка для справжньої господині. Серед основних типів овочечисток виділяють:

  • ручні (горизонтальні та вертикальні);
  • універсальні (пілери): очищає та нарізає тверді та м'які овочі;
  • залежно від типу леза: сталеві та керамічні;
  • гладкий вид леза: для м'якої шкірки;
  • лезо з великими зубчиками: для декоративного нарізування;
  • лезо з дрібними зубцями: для овочів та фруктів з м'якою шкіркою.

Матеріал рукоятки

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує кілька корисних порад щодо вибору овочерізок. По-перше, намагайтеся віддавати перевагу овочечисткам від перевірених світових виробників. По-друге, варто звернути увагу на матеріал виготовлення рукояті:

  1. Кераміка.
  2. Серед недоліків керамічних овочечисток слід виділити крихкість, високу вартість, а також той факт, що ніж заточений тільки з одного боку. Однак кераміка є відносно довговічною та практичною у використанні.

  3. Метал.
  4. Металеві ножі з м'якими зубчиками підходять для очищення м'яких фруктів та овочів. Такі овочечистки заточені з обох боків, що дозволяє використовувати інструмент як правше, так і лівше. Металева рукоятка є важкою, тому при очищенні продуктів рука швидко відчує дискомфорт.

  5. Пластик.
  6. Пластикова рукоять відрізняється легкою вагою, що робить прилад легким у процесі очищення. Однак при виборі пластикової овочечистки варто звернути увагу на поверхню, яка повинна бути гладкою, без зазубрин чи будь-яких інших деформацій.

Таким чином, овочечистка дозволяє швидко та зручно почистити овочі та фрукти. Залежно від моделі та типу конструкції, овочерізки можуть не тільки розрізати продукти на рівні частини, а й очищати овочі від шкірки. При виборі такого кухонного інструменту варто звернути особливу увагу на матеріал рукояті та міцність леза.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Як і чим чистити барбекю та гриль?
    Як і чим чистити дитячий посуд?
    Як вибрати тертку для овочів та фруктів?
    Як доглядати ножі?