mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Користь свіжих спецій чи потрібний млин для спецій на кухні

Завдяки млинові для спецій можна швидко приготувати свіжозмелену приправу, яка віддає страві весь смак і аромат і не встигає вивітритися. Безумовно, при приготуванні риби, м'яса чи інших страв іноді просто неможливо обійтися без спецій, які надають страві незабутнього смаку. Про користь приправ та спецій ви дізнаєтесь далі у цій статті.

У давнину спеції і сіль використовували для того, щоб продовжити термін придатності продуктів, а також позбутися неприємного запаху зіпсованої їжі. Основна користь спецій при помірному вживанні полягає в тому, що спеції знищують бактерії. Крім того, деякі прянощі багаті на вітаміни та допомагають прискорити метаболізм.

Переваги свіжих та подрібнених спецій

пряности

Як відомо, деякі прянощі та спеції мають цілющі властивості. Наприклад, корінь імбиру використовують при лікуванні та профілактиці застуди. Крім того, спеції виводять шлаки з організму та позбавляють початкових стадій депресії. Серед головних переваг спецій варто виділити:

  • позитивний вплив на смак та аромат їжі;
  • сприяють нормалізації метаболізму;
  • прискорюють кровообіг;
  • допомагають зниженню рівня холестерину в крові;
  • тонізують та покращують самопочуття;
  • стабілізують тиск;
  • зміцнюють серцево-судинну систему (шафран).

Як вибрати млин для спецій

Існує кілька видів млинів для спецій: механічні, електричні та одноразові. Різниця полягає в тому, наскільки часто ви збираєтеся використовувати млин. Для любителів свіжозмелених спецій слід віддати перевагу електричним моделям, які допоможуть швидко подрібнити спеції. Якщо ви рідко вдаєтеся до послуг такого млина, можливо, варто задуматися про використання одноразових млинів для приправ. При виборі млина для спецій слід звернути особливу увагу на:

  • міцний та довговічний матеріал виготовлення: дерево, акрил, нержавіюча сталь;
  • наявність ручки (бажано металевої)
  • якісний виробник;
  • два ряди зубців, які швидше та точніше подрібнюють горошину;
  • компактний розмір;
  • ергономічність;
  • відсутність дефектів.

Таким чином, млин для солі та спецій повинен бути на кожній кухні. Такий інструмент дозволить вам насолодитися ароматом свіжозмелених спецій. Крім того, млин для спецій не займає багато місця на кухні.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Що необхідно сучасній господині на кухні для зручності
    Кава в сучасному світі: міфи та легенди
    Що таке шейкер та їх види
    Що потрібно знати про ізотермічний контейнер?