mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Скільки ваз для квітів має бути вдома?

Ваза є одним із найпопулярніших речей для прикраси кімнати. Вази для квітів не тільки надають казкову атмосферу, але також гармонійно поєднуються з букетом і дарують відмінний настрій і заряджають позитивом на весь день. Ваза для квітів є відмінним та практичним придбанням для вашого будинку.

Експерти кажуть, що в будинку має бути хоча б дві вази різних розмірів (відповідно, маленька ваза і велика). Маленьку вазу для квітів можна використовувати як прикрасу декору, або помістити в неї цікаві речі. Велика ваза для квітів завжди стане в нагоді, адже квіти піднімають настрій і прикрашають кімнату краще за інші речі.

Які бувають вази для квітів

керамическая ваза

Ваза для квітів ще з давніх-давен вважається предметом досконалості та вишуканості. Тому вази завжди виготовляли із якісних та міцних матеріалів з наявністю яскравих фарб. Залежно від форми, розміру та інших факторів вази для квітів поділяють на:

  1. Ваза-циліндр
  2. Такий тип вази підходить для високих квітів із яскравими суцвіттями. Ваза-циліндр завжди впишеться в інтер'єр, а також заощадить достатньо місця завдяки своєму компактному розміру та звуженій формі.

  3. Ваза-куля
  4. Вазу-кулю можна використовувати для польових квітів або інших рослин з коротким стеблинком. Така ваза дивовижно виглядатиме на столі або комоді.

  5. Ваза-конус
  6. ваза-конус підійде для прикраси журнального столика, а також для об'ємних букетів з великими суцвіттями та довгими стеблами.

  7. Ваза-кашпо
  8. Таку вазу використовують для маскування непримітних квіткових горщиків. Найчастіше ваза-кашпо виготовляється з кераміки, металу, матового скла чи пластику.

Як підібрати вазу до інтер'єру?

Купуючи вазу для квітів, варто врахувати кілька нюансів. По-перше, слід визначити, для яких цілей здійснюється покупка (ваза лише для квітів, або ваза для прикраси декору). По-друге, необхідно перевірити справжність виробу та звернути увагу на якість матеріалу виготовлення. Пропонуємо ознайомитися з кількома порадами, як вибрати ідеальну вазу для дому.

  • зверніть увагу на колірну гаму, яка повинна поєднуватися з дизайном кімнати, де буде ваза;
  • намагайтеся купувати посуд тільки у перевірених постачальників;
  • Визначтеся з типом вази;
  • купуйте вазу, яка має універсальні тони та підійде під будь-який букет;
  • при покупці зверніть особливу увагу на міцність та якість виробу;
  • виберіть оптимальний розмір та форму вази;
  • на поверхні вази не повинно бути жодних дефектів та подряпин.

Таким чином, ваза для квітів має бути в арсеналі кожної господині. Завдяки різноманітності дизайну та кольорової гами, кожен може підібрати вазу на свій смак. Крім того, ваза виготовлена із міцних матеріалів від брендового виробника стане чудовим варіантом подарунка для кожної господині.

    Теги домашний интерьер


    Другие статьи
    Роль дошки на будь-якій кухні
    Які ножі мають бути на кухні?
    Набір каструль: чому варто купувати набором?
    Чому важливо знати, як зберігати хліб?