mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Набір каструль: чому варто купувати набором?

Якщо ви не знаєте, чому вигідно купувати набір каструль для дому, то вам буде корисна ця стаття. Брендові каструлі коштують дорого, проте якщо добре пошукати, можна знайти набір каструль від перевіреного виробника за доступною ціною. Крім того, якщо купувати каструлі в наборі, а не окремо, можна значно заощадити, адже каструлі окремо коштують набагато дорожче, ніж у наборі.

Перевага покупки каструлі в наборі полягає в тому, що в наборі знаходяться всі необхідні типи каструль, які підібрані за кольорами та розмірами. Якщо ви купуєте одразу набір каструль або сковорідок, ви точно знаєте, що такий набір підійде під загальний інтер'єр вашої кухні. Набір каструль також значно заощадить ваш час, адже вам не доведеться шукати каструлі різних розмірів окремо.

5 порад покупцям при виборі набору каструль

сотейник

При виборі каструлі варто зважити на кілька важливих факторів. Наприклад, каструля має поєднуватися з дизайном кухні, бути досить міцною та функціональною. Пропонуємо ознайомитися з парочкою корисних порад, як вибрати якісний набір каструль:

  1. Визначаємося з видами наборів каструль
  2. Існує безліч різновидів каструль залежно кількості виробів чи комплектації. Виділяють набори з 2, 4, 6 чи 8 каструлями. У комплект каструль зазвичай входять сотейник, дві великі та дві маленькі каструлі.

  3. Які найкращі матеріали для виготовлення каструль
  4. Найпоширенішими матеріалами для виготовлення каструль є нержавіюча сталь, скло, кераміка, тефлон, алюміній та інші матеріали. Кожен із цих матеріалів має свої переваги та недоліки. Наприклад, нержавіюча сталь відрізняється високою стійкістю до появи корозії, а керамічний посуд має антибактеріальні властивості. Тефлон не відрізняється довгим терміном експлуатації, проте має масивну конструкцію та легку вагу. Каструлі з алюмінію швидко нагріваються та рівномірно розподіляють тепло по всій поверхні виробу.

  5. Яке дно має бути у каструлі
  6. Дно каструлі має бути досить товстим, щоби тепло розподілялося рівномірно.

  7. Які види ручок мають бути у каструлі
  8. Ручки повинні бути виготовлені з того самого матеріалу, з якого виготовлено каструлю. Крім того, ручки повинні відрізнятися міцністю та стійкістю до високих температур.

  9. Мінімальний набір каструль для молодої сім'ї
  10. Мінімальний набір каструль складається з одного сотейника, однієї великої та маленької каструлі. Краще, якщо в будинку є хоча б 3 каструлі різного об'єму.

Як вибрати набори каструль для дому

Набір каструль та сковорідок має бути на кожній кухні. Найпоширенішими видами каструль серед сучасних господинь є каструля для супу, сотейник, каструля для варіння яєць. При виборі набору каструль для дому необхідно звернути особливу увагу на:

  • розмір каструлі: велика каструля (приготування супу, компоту), середня каструля (використовується для розігріву та приготування середніх порцій), літрова каструля (для зручного варіння яєць, овочів і т.д.), сотейник (ідеальний варіант для приготування соусів);
  • відповідність із плитою: скляні каструлі не можна використовувати на газовій плиті, для індукційних плит підійде металевий посуд, для електричних плит зі склокерамічною поверхнею можна використовувати посуд із тефлону, емалі, кераміки, скла та нержавіючої сталі;
  • кришка має бути щільною та герметичною;
  • наявність рівного дна із достатньою товщиною;
  • розмір каструлі: власникам маленької кухні варто віддати перевагу каструлям компактного розміру;
  • якісні ручки: ручки каструлі повинні бути акуратно приварені;
  • відсутність подряпин, осколів та інших дефектів на поверхні виробу.

Таким чином, набір каструль є незамінним помічником на кухні. Завдяки величезному вибору каструль на кухні, ви маєте унікальну можливість швидко та зручно приготувати улюблені страви. Крім того, набір якісних каструль від перевіреного світового бренду стане чудовим варіантом подарунка для тих, хто любить практичність у всьому.

    Теги столовая посуда кухонная посуда


    Другие статьи
    Чому важливо знати, як зберігати хліб?
    У якому посуді краще зберігати печиво?
    Користь свіжих спецій чи потрібний млин для спецій на кухні
    Що необхідно сучасній господині на кухні для зручності