mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

У якому посуді краще зберігати печиво?

Багато хто замислюється над тим, навіщо потрібний посуд для зберігання печива. Відповідь досить проста: завдяки такому посуду, печиво довше зберігає свій смак і виглядає так само апетитно через кілька днів. Крім того, при правильному зберіганні свіже печиво завжди буде під рукою.

Посуд для печива може бути зовсім різним. Наприклад, для зберігання випічки можна використовувати жерстяні або скляні анки, харчові контейнери, кошики або пергаментний папір. Вибір посуду залежить від різновиду печива, а також його складу.

Види посуду для зберігання печива

где хранить печенье

Посуд для зберігання печива повинен бути функціональним і простим у використанні. Крім того, такий посуд повинен бути сухим і стійким до появи корозії. Пропонуємо ознайомитися з короткою інструкцією, як зберігати печиво в залежності від виду:

  1. Печиво з начинкою
  2. Печиво, у складі якого є величезна кількість жиру, слід зберігати в холодильнику. Завдяки такому способу зберігання ваше улюблене печиво з начинкою довше залишиться свіжим.

  3. М'яке печиво
  4. Такий вид печива найкраще загорнути в пергаментний папір або зберігати в сухому місці, наприклад, коробці або спеціальній баночці.

  5. Сухе галетне печиво
  6. Сухе печиво краще зберігати в паперових або поліетиленових пакетах, проте можна вдатися до використання баночок або інших ємностей.

  7. Термін зберігання
  8. У середньому печиво можна зберігати від 15 до 90 діб від дня виробництва, залежно від складу, відсотка жирності та типу випічки.

  9. Бісквітне печиво
  10. Оскільки бісквіти швидко вбирають вологу, після випікання виробу його слід запакувати перед тим, як бісквіт охолоне.

  11. Домашні печиво
  12. Щоб печиво довше зберігало свіжість, слід зберігати різні види печива окремо. Домашнє печиво краще помістити в бляшанки з щільно закритою кришкою.

  13. Місце зберігання
  14. Серед популярних серед господарок місць зберігання випічки можна назвати холодильник, полиці, стільницю – сухі місця, де немає вологості.

Як вибрати посуд для зберігання печива

Контейнери або інший посуд для печива, який буде призначений для використання в домашніх умовах, має відрізнятися компактним розміром, герметичністю, безпечним та екологічним матеріалом виготовлення, а також ергономічністю. Якщо ви вибираєте посуд для печива на подарунок, при покупці варто врахувати такі фактори: наявність цікавого дизайну, висока якість матеріалу виготовлення, багатофункціональність, додаткові елементи, оригінальна упаковка. При виборі посуду для зберігання печива слід звернути увагу на:

  • тип ємності: баночка, лоток, пергаментний папір, кухонний контейнер;
  • матеріал виготовлення: скло, метал, високоякісний харчовий пластик, кераміка;
  • оптимальний розмір посудини;
  • наявність герметичної кришки;
  • перевірений виробник;
  • екологічні та безпечні для здоров'я матеріали;
  • відсутність дефектів лежить на поверхні виробу.

Таким чином, для зберігання печива слід підібрати спеціальний посуд, який відрізняється герметичністю та простотою у використанні. Посуд для печива відрізняється цікавим дизайном, а також допомагає зберігати солодощі довгий час. Крім того, набір баночок або дизайнерських контейнерів для випічки може стати чудовим варіантом подарунка для тих, хто цінує оригінальність та вишуканість у звичайних речах.

    Теги столовая посуда кухонная посуда домашний интерьер


    Другие статьи
    Користь свіжих спецій чи потрібний млин для спецій на кухні
    Що необхідно сучасній господині на кухні для зручності
    Кава в сучасному світі: міфи та легенди
    Що таке шейкер та їх види