mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Термокружки: догляд, особливості та вибір

Що таке термокухоль?

Термокухлем називають посудину, що за формою нагадує чашку, яку використовують для зберігання гарячих напоїв. Відмінність термокухлі від термоса полягає в тому, що термос, по-перше, має більший об'єм. По-друге, термоси використовують переважно для транспортування кави або чаю під час подорожей. Крім того, термокухлі, на відміну від термосів, відрізняються компактністю і практичністю у використанні.

Термокухлі мають герметичну конструкцію, завдяки якій температура напою зберігається тривалий час. Термокухлі ідеально підійдуть для тих, хто постійно поспішає і не знаходить час на перерву у вигляді чашки кави. Термокухоль також може стати відмінним варіантом подарунка для ділових людей.

Правила догляду за термокухлем

Термокружка

Термокухоль можна використовувати для збереження кави, чаю, гарячого шоколаду та інших гарячих або холодних напоїв. У цій статті ми розповімо, як правильно мити термокухоль, як доглядати такий посуд, а також як уникнути появи неприємного запаху в ємності. Спеціально для вас, ми підібрали кілька порад з експлуатації термокухлів:

  1. Регулярний догляд. Щоб забезпечити тривалий термін використання, будь-який посуд слід мити після кожного використання. Термокухлі варто мити за допомогою звичайного миючого засобу та кухонної губки.
  2. Постійне сушіння. Щоб уникнути неприємного запаху, термокухоль необхідно добре просушувати.
  3. Домашні засоби від неприємного запаху У боротьбі проти неприємного запаху та нальоту на поверхні термокухлів вам допоможе лимонна кислота, оцет, сода та гірчиця.
  4. Не використовувати абразивні речовини. При очищенні термокухлів не можна використовувати абразивні речовини, які з легкістю можуть подряпати поверхню виробів.
  5. Використовувати лише перевірені хімічні очищувачі. Не варто використовувати хімічні речовини, до яких входять шкідливі елементи.
  6. Не залишати термокухоль надовго у вологому середовищі. Вологе середовище може стати однією з причин появи корозії.
  7. Використовувати лише за призначенням. Запорукою довговічності будь-якого кухонного начиння вважають використання посуду строго за призначенням.

Які види термокухлів бувають?

Ми підібрали кілька корисних порад, як вибрати якісний термокухоль. По-перше, при виборі термокухлів необхідно звернути увагу на поверхню виробу, на якій не повинно бути подряпин або інших механічних пошкоджень. По-друге, при виборі термокухлі необхідно звернути увагу на якість матеріалу виготовлення, а також герметичність виробу. Серед найпоширеніших видів термокухлів варто виділити:

  • дитячі термокухлі;
  • термокухлі з підігрівом від прикурювача;
  • залежно від матеріалу виготовлення: нержавіюча сталь, кераміка, харчовий пластик;
  • термокухлі з кришкою і без неї;
  • з наявністю ручки;
  • у формі склянки чи кружки.

Таким чином, термокухоль є практичною судиною, яка підійде для справжніх любителів кави. Завдяки термокухлям, ви можете насолоджуватися смаком улюблених гарячих напоїв у будь-який зручний для вас час. Крім того, термокухлі значно заощаджують час і гроші постійно зайнятих роботою людей, які змушені витрачати час на постійну покупку стаканчика освіжаючої кави.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Кухонні терки: різновиди та як підібрати найкращий варіант
    Еко-посуд: безпечний посуд для кухні
    Бамбуковий посуд: властивості та догляд за посудом з бамбука
    Де і як краще сушити посуд?