mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

У чому носити їжу на роботу та до школи?

Для чого потрібні ланч бокси

Ланчбокси, або контейнери для транспортування продуктів, потрібні для того, щоб завжди мати з собою щось перекусити. В основному ланчбокси використовують не тільки для швидкого перекушування в офісі або в школі, але також і для пікніка. Крім того, в деяких ланчбоксах можна швидко розігріти їжу в мікрохвильовій печі.

Багатоярусні ланчбокси, наприклад, можуть бути використані для практичного розміщення солодкого, перших та других страв. Бокси для пікніка також відрізняються величезною кількістю відсіків для серветок, скатертини, столових приладів та продуктів. Ланчбокс відрізняється унікальністю, високою функціональністю та простотою догляду.

Як вибрати ланчбокс для школяра?

ланчбокс Залежно від вживання ланчбокси діляться на кілька типів: дитячі, контейнери для подорожей, ланчбокси з підігрівом, багатоярусні ланчбокси. Завдяки такій різноманітності контейнерів для зберігання та транспортування їжі на ринку, кожен може вибрати відповідний ланчбокс відповідно до бюджету, дизайну та колірних характеристик. Пропонуємо до вашої уваги кілька порад, як правильно вибрати якісний ланчбокс:

  1. Матеріал виготовлення.
  2. Найбільш популярними матеріалами для виготовлення ланчбоксів є силікон, метал, скло, пластик та дерево.

  3. Призначення.
  4. Для транспортування їжі використовують металеві контейнери, які не впливають на смак та запах їжі. У пластикові ланчбокси зручно брати із собою їжу до школи чи на роботу. Дерев'яні ланчбокси відрізняються красивим зовнішнім виглядом та можуть стати відмінним варіантом подарунка.

  5. Форма.
  6. Традиційно ланчбокси мають овальні, прямокутні або круглі форми. Дитячі ланчбокси формою можуть нагадувати героїв мультфільмів, коміксів або комп'ютерних ігор.

  7. Розмір.
  8. Об'єм контейнера варто вибирати відповідно до кількості їжі та наявності відсіків для різноманітних продуктів.

  9. Колір.
  10. Існує безліч різноманітних принтів, візерунків і кольорів, які ідеально поєднуються на поверхні ланчбоксів. Однак, варто врахувати, що для подорожей краще підійдуть контейнери пастельних відтінків, які не так швидко стають брудними.

  11. Додаткові елементи.
  12. Разом з ланчбоксом можуть продаватися чохли для контейнерів, набір виделок, ножів і ложок , а також термосумки.

Чому важливо купити якісний ланчбокс із безпечних матеріалів

Найбільш безпечними матеріалами для виготовлення ланчбоксів вважають скло та нержавіючу сталь, а також харчовий пластик. Для дитячих ланчбоксів краще вибрати високоякісний пластик, адже скло легко розбити, а контейнери з нержавіючої сталі можуть бути важкими. Пластик є найпопулярнішим матеріалом для виготовлення харчових контейнерів, проте слід пам'ятати, що не всі типи пластику можна використовувати в харчовій промисловості. Маркування на пластикових контейнерах можуть означати тип пластику, а також рівень токсичності:

  • PETE: найдешевший матеріал, при вторинному використанні якого виділяється фталан (токсична речовина, що викликає хвороби нервової та серцево-судинної системи організму).
  • HDPE: безпечний та не токсичний матеріал, який не рекомендується нагрівати (при дії високих температур виділяє токсична речовина – формальдегід).
  • PVC: заборонено використовувати у харчовій промисловості, оскільки виділяє токсини.
  • LDPE: безпечний матеріал, який використовують для виготовлення пакетів для сміття, не придатний для виготовлення посуду.
  • PP: міцний та екологічно чистий вид пластику, який можна використовувати для розігріву їжі в мікрохвильовій печі та для миття в посудомийній машині.
  • PS: використовують для виготовлення контейнерів, тендітний матеріал, який тріскається при згинанні.
  • O/OTHER: всі види пластику без маркування, які не виробляються в широких масштабах.

    Теги столовая посуда


    Другие статьи
    Посуд із жароміцного скла: види та поради щодо вибору
    Як вибрати банки та контейнери для круп?
    Як забрати запах обробної дошки?
    Як вибрати форму для випікання хліба?