mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 18:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Види декоративного посуду

Що таке декоративний посуд

Декоративний посуд — кухонне начиння, яке використовують для прикраси кімнат як частину декору. Для декорування найчастіше використовують вази, блюдця, тарілки, ложки та чашки. Декорований посуд, на відміну від їдальні, не можна використовувати для приготування або сервірування страв.

Завдяки дизайнерському мистецтву наші стіни прикрашають розписні тарілки, блюдця та яскраві ложки. Декоративний посуд підбирають за загальним стилем кімнати. Величезною популярністю серед сучасних господинь користується посуд у стилі hand-made, а також мініатюрне кухонне начиння для інтер'єру.

Види та особливості декоративного посуду

Декорированная посуда

Залежно від використання декоративний посуд поділяють на посуд для кухні, вітальні, спальні та передпокою. Зазвичай декоративний посуд виготовляється з міцних, практичних та довговічних матеріалів, наприклад кришталю, кераміки, порцеляни та скла. Рекомендуємо ознайомитися з видами та основними характеристиками декоративного посуду:

  1. Тарілки з розписом.
  2. Дефекти на стіні можна легко виправити за допомогою тарілок із розписом. Розписні тарілки радують око золотистим орнаментом, яскравим малюнком або весняним пейзажем, майстерно нанесеним на тонкі стінки посуду.

  3. Декоративні вази.
  4. Гарні декоративні вази є настільним предметом, який може прикрасити та візуально розширити кімнату. Декоративні вази великого об'єму використовують не тільки на столах, їх також розміщують на підлозі, і вміщують в них декоративні квіти.

  5. Кольорові пляшки на полицях.
  6. Скляні, кришталеві, керамічні пляшки з химерною формою, прикрашені камінням, позолотою або яскравим дизайном, є ідеальним варіантом для тих, хто має багато вільного місця на полицях у вітальні чи спальні.

  7. Столові сервізи.
  8. Столові сервізи переважно використовують для прикраси кухонних шаф, але їм можна знайти й інше застосування. Наприклад, столовий сервіз може стати чудовим сховищем для дрібних дрібничок або коштовностей.

  9. Кришталеві келихи.
  10. Келихи з високоякісного кришталю або скла чудово виглядають у шафі з прозорими полицями. Просто уявіть, як промені ранкового сонця потрапляють на поверхню кришталю та вся кімната висвітлюється яскравим сяйвом.

  11. Керамічні підвіски-ложки.
  12. Така прикраса сподобається кожній любительці маленьких, але приємних подарунків. Підвіски-ложки можна поставити на полицю, як прикрасу кімнати, але також можна повісити на якусь статуетку у вітальні.

Застосування декоративного посуду

Декорированные миски

Інтернет-магазин Світ Посуду пропонує величезний вибір столового посуду, а також кухонного начиння, яке зможе прикрасити не тільки інтер'єр вашої кухні, а й усього будинку. Декорований посуд є гарним вкладенням, адже різноманітні предмети кухонного начиння можуть створити затишну атмосферу на довгі роки. Серед основних причин, навіщо використовувати посуд у декорі, слід виділити:

  • підкреслити індивідуальність кімнати;
  • створити яскравий акцент;
  • візуально збільшити чи зменшити розмір кімнати;
  • статусність;
  • багатофункціональність предметів декору;
  • довговічність у використанні.

Таким чином, декоративний посуд відіграє важливу роль у облаштуванні кімнати та створенні оригінального дизайну. Кухонне начиння можна використовувати не тільки для приготування страв, його також можна застосовувати для прикраси декору. Крім того, набір якісного посуду для декору стане чудовим варіантом подарунка для творчих особистостей.

    Теги столовая посуда кухонная посуда домашний интерьер


    Другие статьи
    З якого матеріалу посуд прослужить довше?
    Який посуд не можна мити в посудомийній машині
    Який посуд дарувати на весілля, день народження та інші свята?
    Коли потрібно міняти посуд?