mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як використовувати кондитерський шприц?

Кондитерський шприц – кухонний інструмент, який за конструкцією нагадує звичайний медичний шприц великого об'єму. Кондитерські шприци підходять для прикраси тортів, тістечок, рулетів та інших солодощів. Завдяки величезному вибору різноманітних насадок, ви легко зможете підібрати потрібну товщину тіста, а також рівномірно розподілити візерунки на поверхні їжі. Кондитерський шприц також відрізняється легкістю у використанні та не потребує особливого догляду. Крім того, такий шприц відрізняється довгим терміном експлуатації при правильному використанні та дбайливому зберіганні.

Зазвичай кондитерські шприци виготовляють із пластику, нержавіючої сталі та силікону. Пластикові вироби відрізняються доступними цінами та легкою вагою, проте такі шприци не є довговічними. Шприци з нержавіючої сталі відрізняються герметичністю, міцністю конструкції та тривалим терміном експлуатації. Крім того, такі шприци можна використовувати для будь-якої консистенції крему. Силікон не вбирає запахи, а також є стійким до перепадів температур. Силіконовий кондитерський шприц може похвалитися прозорим корпусом, який дає вам перевагу контролювати кількість крему, що видавлюється.

У яких стравах можна використовувати кондитерський шприц

Кондитерский шприц

Кондитерський шприц ідеально підходить для приготування тортів, безе, зефіру, тістечок, еклерів, печива, пиріжків та інших солодощів. Крім того, такий пристрій може також підійти для акуратного декорування салатів за допомогою майонезу. Традиційно кондитерські шприци використовують для:

  • декорування тортів кремом;
  • наповнення тістечок різноманітною начинкою;
  • акуратної прикраси салатів майонезом;
  • наявність насадок дозволяє акуратно та рівномірно нанести малюнок на поверхню випічки;
  • можливість контролю форми та товщини крему або тіста;
  • використовують для прикраси пончиків цукровою мастикою, карамеллю чи шоколадом;
  • ідеально підходить для нанесення написів, малюнків та різноманітних візерунків.

Інструкція з використання кондитерського шприца

Кондитерські шприци чудово допоможуть впоратися із приготуванням домашнього печива. Крім того, такий інструмент може служити для нанесення тонких візерунків або прикраси випічки цікавими малюнками. Кондитерський шприц є практичним у використанні та не потребує особливого догляду.

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує кілька порад, які можуть стати в нагоді при використанні кондитерських шприців. По-перше, перед використанням кондитерського шприца необхідно переконатися, що на ньому немає подряпин, сколів або інших дефектів, які можуть спричинити неконтрольоване витікання тесту. По-друге, при роботі з кондитерськими шприцами слід звернути особливу увагу на:

  1. Використання насадок.
  2. Як відомо, для нанесення різних візерунків необхідно використовувати різні насадки. Тому рекомендується детально ознайомитись з інструкцією, де розписано для яких цілей використовується кожна насадка.

  3. Дозатор.
  4. Наявність дозатора потрібна для того, щоб зробити однакові вироби.

  5. Тип шприца.
  6. Залежно від матеріалу виготовлення та особливості конструкції існує кілька різновидів кондитерських шприців. Наприклад, виділяють силіконові, пластикові шприци, а також шприци, виготовлені з нержавіючої сталі. Об'єм таких шприців варіюється від 0,2 до 2 літрів.

  7. Правильна суміш тесту.
  8. Намагайтеся приготувати однорідне тісто, яке варто відразу помістити в кондитерський шприц. Однорідне тісто без грудочок є запорукою смачної випічки з гарним та естетичним зовнішнім виглядом.

  9. Тренування на папері.
  10. Перед нанесенням візерунка на випічку краще трохи потренуватися і спробувати нанести візерунок на папір.

  11. Пергаментний папір.
  12. Для формування випічки за допомогою кондитерського шприца краще використовувати пергаментний папір, який не тільки ідеально підходить для приготування випічки, але також для тренування, як правильно наносити візерунки.

  13. Спосіб застосування.
  14. Приготовлене тісто або крем необхідно акуратно помістити в корпус шприца і потихеньку видавлювати його натискаючи на поршень.

Кондитерські шприци вибороли почесне місце в арсеналі професійних кондитерів. Завдяки своїй функціональності та практичності у використанні вони стали незамінним предметом кухонного інвентарю на кухні кожної господині. Секрет такого пристрою полягає в його універсальності, адже за допомогою такого інструменту можна не тільки прикрашати кондитерські вироби, а й формувати випічку. Наприклад, кондитерський шприц підходить для акуратного формування печива, а також для оригінального декорування за допомогою візерунків.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Які бувають штопори?
    Іржавіє сушарка для посуду: що робити?
    Як відмити друшляк?
    Чим відрізняється кавомолка від кавоварки?