mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як правильно вибрати мангал? Відмінності мангалу від барбекю

Основні відмінності мангалу від барбекю

Мангал чи барбекю? Таке питання часто виникає у любителів пікніків та смачного відпочинку на природі. У цій статті ми розповімо, у чому різниця між барбекю і мангалом, і як вибрати якісний мангал . Головною відмінністю мангалу від барбекю є наявність шампурів, на яких готуватиметься їжа. Барбекю має ґрати, на які викладають м'ясо, рибу чи овочі.

Мангал має форму ящика на ніжках або без, який має жароміцне дно та стінки. Усередині мангалу поміщають вугілля, яке тліє, і тим самим дозволяє їжі готуватися. У свою чергу, барбекю має як прямокутну, так і круглу конструкцію. Головний секрет барбекю полягає в апетитних смужках, які з'являються на приготовленій їжі завдяки формі ґрат.

Як вибрати мангал?

Мангал

Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує кілька порад, які стануть вам у нагоді при виборі мангалу. Насамперед при покупці мангалів необхідно звернути увагу на фірму-виробника, а також матеріал виготовлення інструменту. Також рекомендуємо звернути особливу увагу на:

  1. Матеріал виготовлення. Найбільш популярними матеріалами виготовлення вважають сталь, листову сталь, метал та нержавіючу сталь.
  2. Комплектація. Залежно від комплектації, мангали ділять на розкладні, портативні, стаціонарні, електричні.
  3. Виробник. Серед найпопулярніших брендів, які займаються виготовленням мангалів є Mousson, Time Eco, Силумін (Україна).
  4. Габарити. При покупці мангала необхідно звернути особливу увагу на розмір інструменту. Традиційно стаціонарні мангали відрізняються великими габаритами, портативні мангали мають компактний розмір.
  5. Додаткові елементи. Крім мангалу у вартість покупки можуть входити шампури, гачки та інші додаткові аксесуари.
  6. Ціновий діапазон. Ціна мангалу безпосередньо залежить від матеріалу виготовлення, а також від якості складання інструменту та наявності додаткових деталей.

Які бувають види мангалів

В основному мангали умовно поділяють на два основні типи: стаціонарні та похідні. Стаціонарні шашличниці мають велику конструкцію та підходять для тих, у кого є дача чи місце для пікніка у дворі. Похідні мангали знадобляться для туристів та поціновувачів відпочинку на природі. Серед основних видів мангалів фахівці виділяють:

  • електричний мангал;
  • стаціонарний;
  • розкладний;
  • портативний;
  • газовий;
  • мангал-коптильня.

Таким чином, мангал є чудовим помічником у приготуванні смачного шашлику в домашніх умовах. Існує безліч видів мангалів, серед яких кожен має можливість підібрати собі мангал відповідно до своїх уподобань. Якісний мангал, який відрізняється довговічністю у використанні, стане відмінним варіантом подарунка на честь новосілля або іменин.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Види обробних дощок: вибір та догляд
    Види келихів для коктейлів: назви та призначення
    Термокружки: догляд, особливості та вибір
    Кухонні терки: різновиди та як підібрати найкращий варіант