mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Як вибрати м'ясорубку

Які бувають сучасні м'ясорубки

В основному м'ясорубки поділяються на два типи: механічні та автоматичні (м'ясорубка-комбайн). Сучасні господині віддають перевагу електром'ясорубкам. У свою чергу електром'ясорубки діляться на куттерні та шнекові. Принцип роботи куттерної м'ясорубки полягає у подрібненні м'яса за допомогою вигнутих ножів, які обертає електродвигун. Завдяки великій швидкості ножі розмелюють м'ясо і дуже дрібно його подрібнюють, фарш перетворюється на пюре. Така м'ясорубка підійде для приготування дитячого харчування та супів-пюре.

Шнекові м'ясорубки підходять для виготовлення традиційного фаршу. До складу такого типу м'ясорубки входить циліндр, усередині якого проходять поздовжні жолобки, а також гвинт (шнек) з ножем. Принцип роботи шнекових м'ясорубок полягає в тому, що шнек починає поступово обертатися, проштовхує продукт крізь ніж, а потім крізь ґрати, розташовані за ножем.

Які функції виконує м'ясорубка

Мясорубка

В даний час у кухонних приладах господині цінують насамперед функціональність. Сьогодні м'ясорубку використовують не лише для приготування фаршу, а й для виконання інших кухонних операцій. Завдяки достатку різноманітних насадок, за допомогою м'ясорубки можна:

  • зробити спагетті чи локшину;
  • приготувати овочевий чи фруктовий сік;
  • нарізати овочі кубиками, скибочками чи кружальцями;
  • використовувати м'ясорубку як тертку;
  • розподілити фарш на рівні порції;
  • приготувати домашню ковбасу, сардельки чи сосиски;

Як вибрати якісну м'ясорубку за чудовою ціною

Якісна м'ясорубка є справжнім помічником на кухні. Багато господарок мріють мати такого помічника, який значно полегшить виконання багатьох кухонних операцій. Щоб насолодитися тривалим терміном експлуатації м'ясорубки, необхідно знати, як правильно її вибрати:

  1. Матеріал виготовлення.
  2. Кращими матеріалами виготовлення є пластик, метал або пластик із металом: корпус виготовляється з пластику, а передня панель є металевою.

  3. Виробник.
  4. Серед перевірених виробників професійних м'ясорубок вважають німецьку BOSCH, BRAUN; англійська KENWOOD; PANASONIC (Японія); французька MOULINEX; PHILIPS (Голландія); GORENJE (Словенія); американський ROTEX, REDMOND; RUSSEL HOBBS (Британія).

  5. Потужність.
  6. М'ясорубки з високою потужністю (від 1200 до 1400 Вт) вирізняються величезною функціональністю, підходять для обробки твердого м'яса та великих обсягів фаршу. Середня продуктивність (800-1200 Вт) м'ясорубок дозволяє обробити 1,5 кг на хвилину. М'ясорубки невеликої потужності (від 400 до 800 Вт) підійдуть для тих, хто рідко використовує м'ясорубку.

  7. Матеріал шнеку.
  8. Оптимальним варіантом матеріалу для виготовлення шнека є нержавіюча сталь.

  9. Відсік для зберігання насадок у м'ясорубці.
  10. Наявність відсіку для зберігання дрібних деталей у м'ясорубці є практичним рішенням, щоб не втратити насадки.

Не варто також забувати, що від якості посуду залежить смак страви. Крім того, м'ясорубка допомагає не лише приготувати смачні домашні ковбаски, котлетки, а й отримати корисний сік чи дитяче харчування. Крім того, м'ясорубка може стати чудовим варіантом подарунка для любителів приготування.

    Теги кухонная посуда


    Другие статьи
    Який посуд можна ставити в мікрохвильову піч
    Як користуватися скороваркою
    Навіщо дарують срібну ложку
    Чим відрізняється мультиварка від скороварки