mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Який посуд потрібний для суші-бару

Який посуд обов'язково має бути в суші-барі

Суші та роли є улюбленими ласощами для поціновувачів японської кухні. У наш час дедалі більше людей ходять у суші-бари. Такого типу заклади користуються величезною популярністю завдяки чарівній атмосфері Сходу та неймовірно смачній їжі.

Суші можна приготувати і в домашніх умовах, проте відчути атмосферу Країни Вранішнього Сонця можна тільки в суші-барі. Крім того, в таких ресторанах можна насолодитись смачною їжею, виготовленою досвідченими кулінарами. У будь-якому суші-барі для приготування та подачі суші обов'язково має бути спеціальний посуд:

  • професійні ножі;
  • дощечки чи тарілки для суші;
  • палички звичайні та навчальні (хасі чи саїбасі);
  • піали для соусів та васабі;
  • спеціальна миска для маринованого імбиру;
  • підставки для паличок;
  • чашки для саке.

З якого матеріалу краще вибирати посуд для суші-бару

Посуда для суши-бара

Найоптимальнішим матеріалом виготовлення тарілок чи підставок для суші є фарфор. Головною перевагою порцеляни вважають презентабельний зовнішній вигляд, а також білий колір. Крім того, фарфорове кухонне начиння не вимагає особливого догляду, є стійким до впливу високих температур, і відрізняється довговічністю та практичністю у використанні.

Для виготовлення паличок використовують дерево, пластик чи метал. Дерев'яні палички відрізняються високою екологічністю, стильним дизайном та ергономічністю. Пластикові прилади варто купувати лише для одноразового використання. Метал є міцним матеріалом, добре зберігає температуру страв, що подаються, а також відрізняється тривалим терміном використання. Єдиним недоліком посуду з нержавіючої сталі може бути висока вартість якісних виробів.

Як правильно вибрати посуд для суші-бару

Для власників суші-бару необхідно знати, як створити атмосферну обстановку і привернути увагу клієнтів. Для цього слід подбати про правильний інтер'єр закладу, професійні кухарі і звичайно ж про придбання якісного посуду. При виборі посуду для суші-бару слід звернути увагу на:

  1. Якість виробника.
  2. Найкращими виробниками професійного посуду для подачі суші та роли є бренди: Hendi (Голландія); європейський FoREST; Wilmax, Japanese Stoneware (Англія); китайська Alt Porcelain.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Порцеляна, кераміка, метал та дерево вважаються оптимальними варіантами матеріалів для виготовлення приладів для суші.

  5. Колір.
  6. Для мешканців Японії основним кольором посуду є червоний. Його часто використовують для зображення ієрогліфів. В основному для розмальовки кухонного начиння, яке призначається для сервірування суші, використовують білий, чорний та червоний кольори.

  7. Комплектація.
  8. Найчастіше набори для суші виробляють на дві, чотири або більше осіб. При виборі комплекту такого посуду варто звернути увагу на наявність паличок, підставки під них, кількох тарілочок та піал, які використовують для подачі соєвого соусу, васабі та імбиру, а також дощечки або тарілочки для сервірування суші.

  9. Декор.
  10. Дизайн посуду найкраще підбирати відповідно до інтер'єру суші-бару. Величезною популярністю користується посуд із наявністю японських ієрогліфів, зображенням сакури, квітів чи дерев.

  11. Форма.
  12. Тарілки для суші та роли можуть мати круглу, квадратну або прямокутну форму. Дуже часто можна зустріти квадратні тарілки зі злегка увігнутою формою.

  13. Купувати в наборі чи окремо.
  14. Для персонального використання можна замовити необхідний посуд для приготування та подачі суші в комплекті та окремо. Різниця тільки в вартості та часі, витраченому на вибір окремих одиниць набору, які б поєднувалися один з одним кольором, розміром та формою.

Таким чином, для суші-бару необхідний спеціальний посуд, який відрізняється не тільки якісним та міцним матеріалом виготовлення, але й гарним декором. Посуд варто купувати лише від перевіреного виробника. Наявність гарантійного талону та сертифікатів якості свідчить про справжність товару.

    Теги столовая посуда посуда для суши


    Другие статьи
    Який посуд підходить для індукційної плити
    Як очистити каструлю, що пригоріла.
    Протікає термокухоль: що робити?
    Як зберігати кришки від каструль