mirposudy.com.ua

Вхід до кабінету
  • (044) 337-91-11
  • (098) 79-1111-6
  • (050) 70-1111-6
  • (093) 70-1111-6
Ми працюємо:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ: 10:00 - 15:00 НД: вихідний
самовивіз
ПН-ПТ: 10:00-18:00

У кошику 0 товарів
на суму 0грн.

Оформити замовлення

Чому для ресторану варто вибирати білий посуд

Чому для ресторану слід вибрати білий посуд

Білий є традиційним кольором для посуду, який використовують у ресторанах, їдальнях, кафе та інших закладах громадського харчування. Напевно, багато хто замислювався над тим, чому саме цей колір так активно вживають для закладів такого типу. Відповідь на запитання знайшли вчені, які довели, що апетит залежить від кольору посуду. Їжа в білому посуді виглядає контрастно та викликає апетит.

Колір впливає як на емоційний стан людини, а й у фізичне, і навіть психічний. Білий колір означає безмежність і є кольором успішних людей. Предмети білих відтінків допомагають налаштуватися на позитив та заспокоїтися. Крім цього, білий ставиться до свободи, чесноти та незалежності.

Белая посуда

Переваги білого посуду

Білий колір має безліч атрибутів, серед яких необхідно виділити унікальність та універсальність. Такий колір відмінно гармонуватиме з будь-яким інтер'єром, а також послужить відмінним фоном. Слід пам'ятати, що надлишок білих відтінків може негативно вплинути на діяльність організму.

Існує гіпотеза, що білий колір дозволяє стимулювати роботу ендокринної системи та органів зору. Цей колір має сприятливий вплив на настрій людини та допомагає тримати в тонусі цілий день. Серед інших переваг посуду білого кольору виділяють:

  1. Класичний стиль.
  2. Білий колір є одним із класичних кольорів, які можна використовувати у поєднанні з іншими відтінками де завгодно.

  3. Гарний вигляд.
  4. Білий посуд відрізняється вишуканістю та привабливістю.

  5. Універсальність.
  6. Білий колір поєднується з рештою кольорів і підходить під будь-який інтер'єр.

  7. Розширює простір.
  8. Тарілки та миски білого кольору візуально розширюють простір, тому ресторани, в яких немає багато місця, можуть використовувати столові прилади та скатертини білого кольору, щоб збільшити простір.

  9. Презентабельність.
  10. Білий посуд виглядає дорого та стильно. Крім того, біле кухонне начиння має презентабельний зовнішній вигляд і сприятливо впливає на внутрішній стан людини.

  11. Міцність матеріалів.
  12. Білий є натуральним кольором керамічних та фарфорових виробів, які відрізняються практичністю в експлуатації та високою якістю.

  13. Чистота.
  14. Коли людина їсть із посуду білого кольору, йому підсвідомо здається, що їжа свіжа, адже білий колір асоціюється із чистотою та порядком.

Як правильно вибрати посуд для ресторану

Посуд для ресторану відрізняється від звичайного кухонного начиння своєю пишністю та практичністю. Вона має оригінальний дизайн та форму, а також різноманітний декор. Висока якість є головним критерієм для ресторанного посуду, адже чим престижнішим і відомішим є ресторан, тим вища якість посуду і більша кількість відвідувачів він має.

Ресторанний посуд повинен відповідати вимогам HoReCa (Hotel, Restaurant, Cafe), які полягають у максимально зручному дизайні, високій якості, міцності матеріалів та практичності у використанні. Інтернет-магазин Світ Посуд пропонує кілька порад, які допоможуть правильно вибрати ресторанний посуд. Щоб вибрати ідеальний для використання в ресторані посуд, слід звернути особливу увагу на:

  1. Торгова марка.
  2. Найкращими виробниками ресторанного посуду у світі вважають французьку Arcoroc, Luminarc; іспанська Arcos; італійська Ballarini, Modular, Beckers, Fimar; польська Chodziez, Cmielow, Lubiana; німецька Schoenwald; австрійський Riedel, Helfer.

  3. Матеріал виготовлення.
  4. Посуд для подачі та сервірування виготовляється з високоякісної порцеляни, яка є зручним матеріалом.

  5. Комплектація.
  6. Для приготування страв у ресторанах потрібна величезна кількість посуду. Найкраще купувати відразу кілька наборів кухонного начиння для приготування страв, а посуд для подачі їжі та сервірування столу також необхідно купувати в комплектах.

  7. Якість.
  8. Майже всі заклади громадського харчування з гарною репутацією використовують лише якісний посуд перевірених світових брендів, який відрізняється презентабельним зовнішнім виглядом та оригінальним декором.

  9. Вартість.
  10. Кожен професійний ресторатор знає, що немає сенсу економити на посуді, адже якісний посуд є однією з основ успіху в ресторанному бізнесі.

  11. Сумісність із посудомийною машиною.
  12. Посуд для приготування їжі повинен бути стійким до використання в посудомийних машинах і мікрохвильових печах. Ресторанний посуд повинен бути максимально практичним і довговічним у використанні.

  13. Стиль.
  14. Столові прилади та сервізи для ресторану можуть бути виготовлені в класичному стилі, для суші-барів найбільше підходить японський стиль.


    Другие статьи
    Яким має бути якісний посуд
    Що потрібно для гарного ресторану чи кафе
    Що таке сотейник і для чого він потрібен
    Як вибрати заварник для чаю